Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Kadın
mü**** in**** –

mrb sinan bey bende uzak görme problemim vardı,10 yıl önce size lazer tedavisi olmuştum,eski numarama geri döndü,şimdide yaş itibariyle yakın problemimde oldu,tekrar lazer yaptırmak istiyorum,uzak ve yakın ikisini birden lazer olma şansım varmı,olursa ücret ne kadar olur yazarsanız memnun olurum,şididen tşk ederim

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Merhaba. Daha Önce Laser Olanlara Uzak-Yakın Birlikte Laser Tedavisi Yapamiyoruz. Ancak Goz Uygunsa Uzak Tekrar Düzeltilebilir. 2. Düzeltmelerden Tekrar Ucret Alınmıyor. Randevu İçin 0212 444 44 24 No.Lu Telefonu Arayabilirsiniz. Sağlıklı Günler Dilerim.

Erkek
Se**** Pu**** –

Makedonyadan selamlar saygı değer Dr.Sinan Göker kardeşim benim eşimi tam 16-17 yıl önce lazer yöntemiyle miyoptan ameliyat ettiniz ve allaha şükürler olsun o günden bu yana en ufak bir problemi olmadı gözleriyle ilgili ama birkaç günden ihtibaren çok baş ağrısıyla uğraşıyordu bende doktora götürdüm ve onun kanaati ki eşimde sorun göz tansiyonuymuş olarak bize bildirdi bende o yüzden bu konuyu sizinle paylaşmak istedim sizin tavsiyenizi bekliyorum ki ona göre hareket edicez.Şu anlık bukadar size Makedonyadan sevgi ve saygılarımızı gönderiyorum Sezer Purde ve ailesi...

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Muayene Ve Tetkikler Sonrası Glokom ( Göz Tansiyonu ) Tanısı Konuldu İse, Ve Tansiyon Belli Bir Derecenin Üzerinde İse Düzenli Tansiyon İlaçları Kullanması Gerekmektedir. Göz Tansiyonunu Teşhis Ederken Rutin Bir Göz Muayenesinden Ziyade Mutlaka Göz İçi Basınç Değerlendirmeleri Ve Oct Dediğimiz Bir Göz Sinir Lifi İncelemesinin Yapılması Gerekmektedir. Bu İncelemeler Neticesinde Göz Tansiyonu Tanısı Net Olarak Konuldu İse Doktorunuzun Size Vermiş Olduğu Göz Tansiyon Damlalarını Kullanmanız Ve 6 Ayda Bir Kontrollerinizi Düzenli Yaptırmanız Gerekmektedir.

Kadın
mi**** da**** –

şeker hastası sizden randevu alıp gelmek istiyoruz. SAYGILAR

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Merhaba, 0212 296 94 50 Numaralı Telefondan Dahili:1105'İ Tuşlayarak, Hüseyin Bey Veya Ayden Hanımdan Randevu Talebinde Bulunabilirsiniz. Hemen Sağlık Tarafından Randevu İstediğini Söylerseniz Mümkün Olduğunca Yakın Tarihe Vermeye Çalışacaklardır. Geçmiş Olsun, Sağlıklı Günler Dileriz.

Kadın
me**** mu**** –

hocam öncelikle saygılarımı sunuyorum.10 yıldır basedow graves hastasıyım atom tedavisi ile çapa tıp fakültesinde tedavi oldum hormon tahlillerimi düzenli olarak yaptırıyorum bununla beraber göz muayenemide aksatmadım son 1 yıldır sol gözümde büyüme olduğunu farkettim göz doktoruna muayene oldum lakin çok önemli olmadığını söyledi ara sıra gözümün içinde ağrılar olduğunu ilettim ve bununla beraber çapaklanma lakin korkulacak birşey olmadığını söyledi aynaya baktığımda her iki göz arasındaki fark çok belirgin bu konu ile ilgili endokrin uzmanımı yoksa göz doktorumlamı görüşmem gerek onu bilmiyorum göz doktorum bana benim yapabileceğim birşey yok dedi. tedavi ile ilgili bana bir yol gösterebilirmisiniz. şimdiden teşekkürler ve tekrar saygılar

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Kanınıdaki Troid Hormon Seviyesi Ne Kadar Düzgün Olursa Şikayetleriniz O Kadar Düzelecektir. Bir Endokronoloji Uzmanının Takibinizde Olmanız Gerekmektedir.

Erkek
mu**** ka**** –

Merhaba hocam sağ gözümde kimyasal madde yanığı var. Bundan 3 ay önce Dünya Göz Hastanesi etiler şubesine gittim. Yanığın yüzeysel olduğunu söylediler kök hücre nakliyle iyileşmesinin mümkün olduğunu söylediler. Farklı doktorlarında görüşünü almak istiyorum ancak bu amaliyatı hangi hastaneler yapıyor araştırmalarıma rağmen bulamadım bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. tşkederim

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Kök Hücre Çalışmaları Şu An İçin Aktif Şekilde Ülkemizde Yapılan Bir Tedavi Değil... Gündemi Takip Etmenizi Öneririm. Türkiye De Yapılan Bir Uygulama Olsa İdi Mutlaka Yönlendirilirdiniz. Amerikada Kök Hücre Çalışmalarının Olağan Hızıyla Devam Ettiğini Biliyorum. Uygulamalalarla İlgili Henüz Bir Netlik Yok.

Kadın
Ti**** Hi**** –

I just What to ask what the Price for an eye operation is so I Can find the money somewhere..

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Hi; İf U Tell Us?? How Old R U? Do You Use Contact Lenses?? First You Need Complete Examination. İf Ok Your Eyes After The Examination; Our Prices 1.200 Euro Beetwen 2.100 Euro.. Sincerely.

Erkek
Al**** At**** –

11 Aylık bebekte sağ ve sol gözünde kayma ve sol göz kapağı düşüklüğü ve sol göze gelen sinirde kuruma var ne yapabiliriz ?

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Muayene İle Alakalı Detaylı Bir Göz Hekimi Tarafından Tarama Yapıldı Mı? Normal Doğum Mu? Prematüre Dediğimiz Erken Doğum Mu? Şaşılıkla Alakalı Bir Uzmanın Şaşılık İçin Değerlendirmesi, Göz Kapağı Düşüklüğüyle Alakalı Bir Oküloplasti Uzmanının Değerlendirmesi, Göz Sinirleri İle Alakalı Bir Retina Uzmanının Değerlendirmesini Öneririm.

Kadın
sü**** ka**** –

benim gözümün biri 14 derece biri 16 derece miyop kornea kalınlık ise 518 dir 54 yaşındayım. lazer olmayı çok istiyorum. lazer olabilirmiyim. bu konuda beni aydınlatabilirmisiniz.

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Yüksek Derecede Miyopi Hastası Olduğunuz İçin Lazer İşlemi Uygulanmayabilir. Net Cevap Verebilmek Adına Muayene Ve Tetkiklerinizin Sonucu Önemli... Lazer Olamama Durumuna Karşın Eğer Göz Yapınız Uygun İse Göz İçi Mercek Uygulamaları Yapılabilinir.

Kadın
ni**** ta**** –

Mrb hocam sizi uzun suredir goz hastasiyim uzagida yakini iyi goremiyorum 4 yil kadar gozluk taktim.fakat suanda doktora gitmeye korkuyorum bana cok kotu demesinden korkuyorum.ne olur yardim edin size gelmek istiyorum lazer olma sansim varmi bilmek idtiyorum.tesekkurler

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Bununla Alakalı Net Bilgi Verebilmemiz İçin Genel Bir Muayene Olmanız Şart. Burada Yaş Faktörü Önemli, Gözlük Kullanmaya Hala Devam Ediyormusunuz? Uzak Yakın Görmeniz Yaşa Bağlı Mı? Yoksa Genetik Mi?? Detaylı Bir Muayene Sonrası Net Bilgi Verilebilinir.

Kadın
ha**** ar**** –

hocam yuksek h.permetrop hastasıyım 8.75 ve 2.75 astgmat var tedavi olunur mu lazer

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Genel Bir Muayene Ve Damlalı Göz Muayenesi Sonrası Göz Yapınız Uygun İse Lazer Düşünülebilirinir. Numaralar Damla Sonrası Daha Yüksek Bir Derecede Çıkar İse Ve Göz Yapınız Uygun İse Göz İçi Lensi Uygulaması Da Yapılabilinir.