Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Kadın
me**** mu**** –

hocam öncelikle saygılarımı sunuyorum.10 yıldır basedow graves hastasıyım atom tedavisi ile çapa tıp fakültesinde tedavi oldum hormon tahlillerimi düzenli olarak yaptırıyorum bununla beraber göz muayenemide aksatmadım son 1 yıldır sol gözümde büyüme olduğunu farkettim göz doktoruna muayene oldum lakin çok önemli olmadığını söyledi ara sıra gözümün içinde ağrılar olduğunu ilettim ve bununla beraber çapaklanma lakin korkulacak birşey olmadığını söyledi aynaya baktığımda her iki göz arasındaki fark çok belirgin bu konu ile ilgili endokrin uzmanımı yoksa göz doktorumlamı görüşmem gerek onu bilmiyorum göz doktorum bana benim yapabileceğim birşey yok dedi. tedavi ile ilgili bana bir yol gösterebilirmisiniz. şimdiden teşekkürler ve tekrar saygılar

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Kanınıdaki troid hormon seviyesi ne kadar düzgün olursa şikayetleriniz o kadar düzelecektir. Bir endokronoloji uzmanının takibinizde olmanız gerekmektedir.