Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Kadın
Le**** Ca****

Merhaba hocam 20 yaşındayım boyum da 154 hormonlardan olsa gerek göğüsüm pek gelişmedi göğüs estetiği olmak istiyorum fiyat bilgilendirmesi yapar mısınız lütfen? Çünkü göğüslerimin küçük olması gelişmemesi canımı sıkıyor

Kadın
Pı**** Gü****

Merhaba, babamda rinofima var. Kütahyada yaşıyoruz. İstanbula gelmemiz mümlün değil. Kütahya ve uşak civarında lazer tedavisi yapan bir doktor önerebilir misiniz?

Kadın
Nu**** Hö****

Merhabalar oğlum 7 yaşında el parmağı kapıya sıkıştı ve altına kan toplandı 1-2 gün içinde kan patladı ve tırnak havada kaldı ancak bu arada düşecek tırnağı bir şekilde yedi aradan 1,5 ay gibi bir süre geçti dipte tırnak geliyor gibi ama dip kısımla ön kısım arasında bombe var ve çocuk doktoru yediği için ön kısmın tırnak olmayan kısım gibi olduğunu ondan dolayı tırnağın tam gelemeyeceğini söyledi bu mümkün mü? bir de eğer böyle bir durum olursa yapılabilecek birşey var mı o şekilde sadece dipte tırnakla kalmasını istemem görsel olarak kötü tırnak tekrar yerine gelir mi yoksa öyle kalır mı bilgi verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler iyi günler.

Kadın
Mu**** çe****

Merhaba benim kulağımda doğuştan kepçelik var ve kulağımın memesı yok ameliyat ile kulak memesi yapılır mı? Amelıyat olursam kaç TL ye olurum yanıtınız için teşekkür ederim.

Kadın
Ir**** Ka****

Hocam iyi aksamlar , burun ameliyati olmak istiyorum ve sizi buldum hakkinizda yapilan yorumlari okudum. Lutfen beni bilgilendirir misiniz ameliyat hakkinda?

Erkek
me**** in****

Hocam merhaba esim norofibromatozis (nf1) hastasi hastasi Kolunda (4x5 cm) kist mevcut alinabilir mi Tekrarlama durumu varmi ayrica operasyonun maliyeti hakkinda Ufak bir bilgi verebilirseniz.tesekkurler

Kadın
bu**** öz****

nasıl bir uygulama gerekli ve ameliyat kesin cözüm mü yan etkileri olur mu

Kadın
ay**** re****

merhaba ben istanbul a gelip 1 hafta kalip mem buyutme ,eski protex cikarip yeni takip , ayrica burun ucu sadece ucu kaldirma , ve orta yuz micro germe istiyorum , bircok ameliyat ayni anda olabilirmiyim ? lutfen ve kasim 2 ci hafta mumkunmu ? ayrica 5 gun hastanede kalabilirmiyim ucretle , otelde kamlaktan daha iyi ...lutfen bana bildirin saygilar

Kadın
Ne**** Ba****

Merhaba hocam ben Ankara'dan Nesibe 31yaşındayım bundan tam 1.5 yıl evvel oğluma hamileyken kan iğnesi kullandım ve oluşan morluklar hala geçmediği inatçı morluğun yok olmasını nasıl sağlıya bilirim? Cevabınız ve ilginiz için şimdiden teşekkür ediyorum ve iyi günler diliyorum.

Kadın
öz**** bo****

merhaba hocam burun estetik ameliyatı olmak istiyorum en kısa zamanda olmayı düşünüyorum estetik fiyatlarını öğrenebilir miyim, ayrıca ben Niğde de oturmaktayım sık sık gelme şansın olmuycak iyileşme sürecim nasıl olur 9 gün içinde geri dönmem lazım dilerseniz burun fotoğraflarımı göndere bilirim cevabınız için teşekkürler