Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Kadın
mu**** sa**** –

bugün melek hanımın programında izledim,fakat benmi kaçırdım bilemiyorum.astigmatlı göz bozukluğuna lazer uygulanıyormu.teşekkür ederim.

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Merhaba, Astigmat Lazerle Düzeltilebilir. Sağlıklı Günler Dilerim.

Kadın
zö**** al**** –

efendim öncelikle merhaba benim gözümün birinde astigmat ve diğerindede miyopluk var ama malesef ben gözlük takamıyorum burnumdan dolayı başarısız bir ameliyat sonucu gözlük burun kemiğime oturmuyor ve buda bende çok ağrı yapıyor sürekli gözlerimi kısıp bakmaktan yoruldum ve doktorlar bana lens uygun görmediler ve bende burnumda yaşadığım talihsizlikten dolayı malesef artık güvenip lazer ameliyatı olamadım ama sizi melek hanımda star tv de dinledim ve gerçekten bana güven geldi ama malesef hem muayene olarak hemde ameliyat parası olarak malesef o kadar ödeyecek gücüm yok sizden ricam bu konuda bana yardımcı olmanız ve bu işkenceden beni kurtarmanız en azından ödeyebileceğim kadar lütfen bana yardımcı olun bu konuda sizden sabırsızlıkla cvp bekliyorum saygılarımla.

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Öncelikle Sizi Muayene Edip Gözünüzün Lazer Operasyonuna Uygun Olup Olmadığını, Hangi Tekniğin Uygulanabileceğini Ve Göz Numaranızın En Son Ne Zaman Arttığını Belirlememiz Lazım. Bunları Görmeden Birşey Dememiz Mümkün Değil. Arzu Ederseniz 444 44 24 Numaralı Telefondanrandevu Alarak Gelebilirsiniz, Muayene Sonucunda Size Yardımcı Olmaya Çalışırız. Sağlıklı Günler...

Kadın
fa**** ok**** –

gözümde uçuşan kıllar ve noktalar var..doktora muayene oldum bir şey olmaz alışmaya bak zamanla.bende de aynı durum var..çoğu kişide olur dedi..tabi gözüme makine ile baktı..bana çok saçma geldi..ben ömür boyu bu gözümün önündeki uçuşan kıllar ile mi yaşayacağım..vitrektomi diye bir amel,yatı varmış ama çok riskliymiş..kör olma riski varmış..ne yapacağımı şaşırdım..

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Gozun Retina Tabakasında Yırtık Veya Delik Yapmamışsa Uçuşan Cisimcikler Gerçekten Tehlikeli Değil Ve Tedavi Uygulamıyoruz. Sadece Bunlar İçin De Hicbir Aklı Basında Doktor Size Vitrektomi Önermez.

Kadın
ga**** bo**** –

bundan 5 yıl önce lazer operasyon olma düşüncesiyle gittiğim dünya göz hastanesine,yapılan muayeneler neticesinde göz bebeğimin çapının büyük olduğunu bundan dolayıda operasyona uygun olmadığını söylediler.yaş ilerledikçe düşebileceğini söylediler.tıp gelişiyor sizce yapılabilir mi? yaşım 33.on yıldır lens kullanıyorum bundan dolayıda gözde kalıcı hasarlar olaşabileceğini hatta lazer yapılamayabileceğini duydum,endişeleniyorum beni aydınlatırsanız çok sevinirim teşekkürler.

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Merhaba Sadece Göz Bebeği Çapının Çok Büyük Olması Operasyona Engel Değildir, Sadece Karanlıkta Işık Saçılmaları Oluşur. Başka Bir Operasyona Engel Bir Durum ( Kornea İnceliği Vs. ) Yoksa Lazer Olabilirsiniz. İyi Günler.

Kadın
bü**** k.**** –

miyop göz lazeri olmak için ,göz numarasının durması mı gerekiyor,

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Evet, Göz Numaranızın En Az 1 Sene Artmamış Olması Gerekiyor. Muayeneleriniz Sonucunda Numaranızda Artış Olmadığı Saptanır Ve Göz Yapınız Uygun Bulunursa Lazer Tedavisi Olabilirsiniz.

Kadın
be**** to**** –

yakını çok zor görüyrum uzakta başladı yaşım53 antalyada oturuyrum ablamın gözlerini siz çizdnz çok memnun ücretini öğrenebilrmyim

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Ekip Arkadaşlarım Sizi Arayarak, Bilgilendirecektir. Sağlıklı Günler Dilerim.

Erkek
bu**** in**** –

Hocam 20 yaşındayım göz kuruluğu sendromu yaşıyorum.Kuruluk, aşırı yanma, batma. 3 yıldır geçmek bilmiyor. Birçok kez doktora gittim ilaç aldım. O anlık geçiriyor ilaçlar. Sonra çok geçmeden tekrar başlıyor şikayetlerim ve ilaçlarda fayda vermemeye başlıyor.3 yıldır sürekli belli periyotlarla devam ediyor. Bir çok ilaç kullandım. Pek geçicek gibi görünmüyor bu bela.2 gün önce doktora gittim Viscotears verdi. Oda pek işe yaramıyor. Bunun kesin çözümü varmıdır?

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Suni Gözyaşı Damlaları Günde 4-5 Kez, Hydrovis Tablet (Günde 2 Kez İkişer Adet), Eğer Teşhisiniz Doğruysa Gözünüz Bu İlacı Kullanmaya Uygunsa Restazis Damla 2X1 6 Ay Kullanınız.

Kadın
ze**** ya**** –

kızım şu anda 2 yaş 2 aylık.bundan 4-5 ay önce yazın havuza girmişti. döndükten 10 gün kadar sonra sol gözünde kızarıklık olmaya başladı ve kızarıklık büyüdü aynı şamanda şişti. bu arada önce göz doktoruna sonra çocuk doktoruna götürdük. göz doktoru antibiyotikli damla verdi. çocuk doktoruda antibiyotik şurup verdi. ancak geçmeyince dünya göz hastanesnde başka bir göz doktoruna götürdük. o da başka antibiyotikli damlalar verdi. en son türkiye hastanesinde göz doktoruna gittik. gözünde bi şey kalmadığını cildindeki kızarıklıklar için cildiyeye gitmemizi söyledi. Cildiyece impedigo dedi, pomat verdi, kullandık. Sonuç olarak gözdeki o büyük şilik ve kızarıklıklar geçti. ancak kirpik dipleri hala kızarık, kızarıklık bazen azalıyor bazen artyor. bunun için ne yapmalıyım göz doktorunamı, cildiyeyemi artık nereye gideceğimi bilemiyorum. yol gösterirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Kirpik Diplerindeki Kızarıklık İçin Özel Şampuanlarla(Ph Değeri Cilt İçin Uygun Olan,Bunu Cilt Dr Unuza Danışabilirsiniz) Göz Kapakları Ve Kirpik Diplerini Her Akşam Yıkamanızı,Cildini Nemli Tutmanızı,Ciltte Pullanmaya Ve Alerjik Durumlara Mümkün Olduğunca İzin Vermemenizi Önereceğim..

Kadın
se**** zu**** –

hayirli aksamlar ismim sezen size makedonyadan yaziyorum 24 yasinda bir bayanim eczaciyim makedonyada yasiyorum ...sizinle aylardir zorlandigim bir durumu danismak icin yaziyorum . daha eskiden hic boyle bir problemim olmamisti belkide bu sorunum size tuhaf gelecek ...burda devlet hastanesinde bir yil once goz doktoruna gittim biseyin yok dediler derdimi anlatamiyorum sanirim !size sorunumu paylasayim .. gozumun onunde sanki arada sirada su damlallari gibi cisimler goruyorum yada bunlari nasil adlandirayim unuversite yillarinda mikroskopla bitki hucrelerini incelerken gordugumu goruntu gibi bisey bilmem yeterince acik oldummu hava gunesli olunca daha cok sinirleniyorumm bulutlara da bakarken beyaz noktalara odaklanirken bunlari daha cok goruyorum butun goruntum bunlarla degul anlicaniz karsi tarafa bakinca butun karsimdaki resim boyle cisimlerle dollu degil belirli alanlarda ve ben gozumu kirptikca onlarda bi yerde durmuyo kime derdimi acacagimi bilmiyorum yanlis anlasilmak tan da korkuyorum bu durum benim surekli sinirli olmama neden oluyor hic boyle bir sorunla size gelen bazi hastaniz oldumu ??boyle yasamak cok zor hala bekarim ve ailemle yasiyorum surekli anneme de sorunumu derdimi aciyorum oda benim icin endiseli bu bir gorme bozuklugu mu ne anlayamiyorumm gercekten bu konuda bana yardimci olursaniz cok sevinirim saygilarrrr.....

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Selamlar.... Genel Bir Göz Muayenesi Ve Gözdibi Muayenesi Olmanızı Öneriyorum. Ve Özellikle Göz Kuruluğu Testi Ve Blefarit (Kirpik Dibi İltihabı) Varmı Diye Muayene Olmanızı Öneriyorum. Kirpik Dibi İltihaplarında Ve Kuru Olan Gözlerde Bu Tip Rahatsızlıklar Daha Belirgin.. Mutlaka Bir Retina Uzmanından Görüş Alın.

Kadın
is**** şe**** –

8 numara miyop sağ göz 7.25 sol 2.5 astigmat rahatsızlığım var. muayene ve ameliyat ücretlerini öğrenebilir miyim? teşekkürler.

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Merhaba Muayane Ve Tetkikler Sonrası Lazer İşlemi İçin Göz Yapınız Uygun İse; Dr. Sinan Göker'de Operasyon Ücretleri 1.200 Euro İle 1.400 Euro Arasındadır. Yaşa Bağlı Görme Sorununuz Var İse 40 Yaş Üzeri Supracor Lazer Ücretleri 2.100 Euro’Dur. Diğer Lazer Hekimlerimiz; Dr. Berrin Toksü , Dr. Buket Ayoğlu Ve Dr. Murat Saylık'ta Operasyon Ücretleri 700 Euro İle 800 Euro Arasındadır. Yaşa Bağlı Görme Sorununuz Var İse 40 Yaş Üzeri Supracor Lazer Ücretleri 1.400 Euro’Dur. Sağlıklı Günler Dileriz. .