Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Kadın
Se**** To****

Merhabalar hocam.bu raporuna cevap verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.L5S1diskinde dejenerasyona ikincil hidrasyon kaybı mevcuttur.L4-5 diskinde diffüz annüler tâşma izlendi .nöral foramenler evre 1 daralmıştır.L5 S1 diskinde diffüz annüler tâşma izlendi. Nöral foramenler evre 1 daralmıştır.

Kadın
Le**** Ca****

Boy uzatmak için yetişkin takviyesi var mıdır? Varsa nedir almak istiyorum boyumun kısalığı psikolojimi bozuyor artık hocam 20 yaşındayım 🥲

Kadın
Le**** Ca****

20 yaşındayım boyum 154 boy uzatmak için ne yapmam lazım egzersiz dışında çünkü artık boyumun kısa olması psikolojimi bozuyor

Kadın
Sı**** Yı****

Hocam merhaba 19 yaşındayım boy uzatma hormonu hakkında sizden bilgi almak istiyorum

Erkek
En**** Ce****

Hocam oglum u yaşında 2 gun once dizinde durup dururken bir agri oldu..dizini tam duz yapamiyor kalcasina doğruda cekemiyor..hafif kirik sekilde ancak durabiliyor dizinden dolayi yuruyemedi o aksam yattik uyuduk sabah kalktik hic bir seyi yoktu normaldi..2 gun gectikten sonra yine aynisi oldu kocaeli universite hastanesine gittik film cektiler bisey yok kan tahlili aldilar birsey yok ultrason cektiler birsey yok mr cektiler onun sonucu 20 gun sonra cikacakmis ama suan oglum ayaginin ustune basamiyor hic bir ilac yada tedavi soylemediler mr sonucuna gore cocuk romotoloji bolumune sevk vericez dediler eve gonderdiler ama oglum 2 gundur aynı dizi tam duz olmuyor kalcasina cekemiyor..kocaeli üniversite hastanesinden 2 gun acilde bekledik ama hic bir sonuc alamadik..

Erkek
Ar**** Er****

Hocam merhaba. Oğlum 3 yaşında 1 ay önce Sol ayağında tarağın iç kısmında Köhler hastalığı teşhisi konuldu. Ayağını dışarı doğru ve dış kısmına basma, topallama sonrasında sürüme ve ayrıca ağrı şikayeti ile gittik doktora. Şuan alçıda haftaya tekrar kontrole gideceğiz. Bu hastalığın sebebi bilinmiyor. Çocuğum ne kadar süre yüreyemiycek ve üstüne basamayacak. Kalıcı bir hasar oluşur mu? Önerilerinizi ve yorumlarınızı rica ederim. Saygılarımla.

Kadın
Se**** Ak****

Hocam merhabalar . 4 aydır dizim 5-6 gün aralıklarla şişiyor . Şişince 4-5 günlük süre içerisinde yavaş yavaş şişiyor . Ağrı var ve ağrı tüm bacağıma yayılıyor . Merdiven inip çıkmak ayakta çok kalmak ya da tempolu ya da normal yürüme ağrı ve sızılı oluyor . Üniversite hastanelerinde dahiliyede gerekli tetkikler yapıldı romatolojik bir şey olabilir mi diye . Herhangi bi olumsuzluk çıkmayınca direk romatolojiye yönlendirilmedim . Dışardan romatolojiye randevu aldım alan uzmanı görsün diye . Diz emarım temiz . Dizimden sıvı alınıp kan gibi incelendi ve olumsuzlukla karşılaşılmadı. Evet fazla kullanma yorgunlukla ilgisi var ama sürekli olduğu için ilgisi yok mu acaba diye düşünüyorum. Spor yapmadım yapmıyorum. Sebebini bulmak için çok çabalıyorum . Hocam bu konu ortopedik bir durum mu yoksa altında başka sebepler olabilir mi? Lütfen fikrinize ihtiyacım var. Teşekkür.

Kadın
Se**** Ak****

Hocam merhabalar . 4 aydıydık dizin 5-6 gün aralıklarla şişiyor . Şişince 4-5 günlük süre içerisinde yavaş yavaş şişiyor . Ağrı var ve ağrı tüm bacağıma yayılıyor . Merdiven inip çıkmak ayakta çok kalmak ya da tempolu ya da normal yürüme ağrı ve sızılı oluyor . Cerrahpaşa ve çapa hastanelerinde dahiliyede gerekli tetkikler yapıldı romatolojik bir şey olabilir mi diye . Herhangi bi olumsuzluk çıkmayınca direk romatolojiye yönlendirilmedim . Dışardan romatolojiye randevu aldım alan uzmanı görsün diye . Hocam bu konu ortopedik bir durum mu yoksa altında başka sebepler olabilir mi? Lütfen fikrinize ihtiyacım var. Teşekkür.

Kadın
Fİ**** ER****

El ve ayak parmaklarımda karıncalanma ve uyuşma var bel ağrısı olmaya başladı.Mr çektirdim sonucunda L 4-5 ve L5 S1 intervertebral diklerde dejeneratif sinyal kayıpları izlendi.Lomber vertebralarda faset eklem hipertrofilleri izlendi diyor. Acaba durumum nedir bilgi ve öneriler için teşekkür ederim

Kadın
Ze**** Er****

Ben henüz 17 yaşındayım boyum 1.50 15-20 cm civarı uzatmak istiyorum stryde yöntemi ile istediğim boya ulaşabilir miyim? bunun riskleri nelerdir? Ücreti ne kadar? İşlem sırasında ve sonrasında acı veya ağrı oluyor mu oluyorsa ne kadar olur? İşlemden sonra normal hayatıma devam edebilir miyim veya spor yapabilir miyim bunları ne zaman süre sonra yapabilirim? Ne kadar süre sonra uzama tamamlanır ve bunlar için koşullar var mıdır?