Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Erkek
Me**** İş****

Mrhb hocam 14 yaşında oğlum var gece uykuya daldıktan hemen sonra yaklaşık 30 veya 45 dk boyunca belirli aralıklarla yaklaşık 10 veya 12 defa vücutta hafif irkilmeler meydana geliyor daha sonra gece boyunca yaklaşık 2-3 saate bir çok hafif irkilmeler tekrar oluyor.. sebebi ne olabilir

Erkek
Ka**** YI****

1 yasinda oglum var 10 gün önce kusma ve isali vardi anne sütünün disinda yemek yada su içmiyordu 1 hafta önce emeklerken halinin ustune kafasi düsüp aglamaya basladi.nefesi kesildi morarmaya basladi vucudu kompile kasildi en yakin çocuk hastanesine götürdük hemen müdahale ettiler nöbet geçirdigini söylediler kan idrar tahlilleri yapildi birsey cikmadi eeg ve emar cekildi onlarda temiz cikti ama bu aksam aglarken yine tikandi hafif morardi sonra kendini toparlayip nefes almaya basladi.bunun sebebini ve o anda ne yapmamiz gerektigini ögrenebilirmiyim?

Kadın
di**** as****

merhabalar hüseyin bey, adinizi bulunmus oldugum semtteki doktorundan övüntüyle aldim. size sormak istedigim bir konu var, oglum 27 aylik ve surekli bogaz kizarmasi ve sisikligi yasiyor ve her doktora gittigimizde antibiyotik ile ewe geri donuyoruz. verirken icim rahat etmiyor mecbur kaliyorum. bagisiklik guclendirici nutrigen kis surubu aldim bugun. sizce ne yapmaliyim sasirmis dusumdayim.

Kadın
es**** ce****

Hocam ben yaşae hast laboratuvardan esra cocugum oldu 4 aylik surekli atesi cikyo hergun ve 4 aydir hic gunduz uyku uyumuyo gece hep 2 saatte 1 kalkyo genetik hastalik olabilirmi.nerde oldugunuzu bilmiyorum yaniniza gelim.

Kadın
Ka**** Öz****

Mrblar.bnim 50 gunluk bi bebegim var dogdugundan beri bi saat bile emmedi.pompalayip verdim 1 ay sonra sutumde kesildi suan aptamile basladik.cok sancisi oluyo 3gunde bir kakasini yapiyor napabilirim?suan ki kilosuda 4.600iyimi bunuda merak ediyorum bide sizce ne zamn ek gidaya basliyalim ilk cocugum bana yardimci olun.

Kadın
fa**** kö****

Mrb hocam size bisy sormak istiyorum benim üç aylik bebeğim var boy ve kilosu şöyle 62cm kilosu 5.50kilosu sizce ideal mi boyu ve kilosu ddeğilse ne yapmaliyim. (Sadece anne sütü veriyorum)

Kadın
mu**** de****

Benim 4 aylık bir oğlum var surekli öksürük var burunda kaşıntı hapşırma ilac kullaniyoruz bittikten bir hafta sonra tekrar başlıyor neden ola bilir acaba

Kadın
şü**** du****

hocam sol alt kasağımın orada hafif bir ağrı var . ayrıca bende fmf(aile akdeniz ateşi de var.büyük bir iştahsızlıkta var bunun nedenini söylermisiniz. teşekkürler.

Kadın
Ra**** Uy****

Doktor hanım merhaba, bir yaşında ki oğlumun sprey ve damlalar kullanmamıza rağmen neredeyse bir aydır geçmeyen burun tıkanıklığı var. Acaba alerji olma durumu var mıdır?

Dr. Saadet RIZAOĞLU
Dr. Saadet RIZAOĞLU

Uzun süre devam eden burun tıkanıklığı allerji belirtisi ola bilir. Bazen burun tıkanıklığıyla birlikte hapşırma nezle burun kaşınması bulguları da görüle bilir. Ailede allerji öyküsünü de sorgulamak gerekiyor. Bebeğin bulunduğu ortamın ısısı nem oranını da önemlidir. Uygun olmayan koşullar da burun mukozasının kurumasına burun tıkanıklığına sebep olabilir

Kadın
öz**** öz****

hocam hangi hastane desiniz kızımın ilk doktorusunuz tem den