Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Erkek
ze**** yı**** –

Hocam Merhaba; Kız arkadaşımla bir hafta önce beraber olduk ve çok az kan geldi.Daha sonra 4-5 defa daha beraber olduk ve her seferinde çok az kan geldi.Doktora gittik esnek ve geride olduğunu,kızlığın bozulmadığını söyledi.Kanamanında giriş kısnmındaki aşınmadan dolayı kaynaklandığını,kızlık zarında hiçbir aşınma ve yırtılma olmadığını söyledi.ilk defa birlikte olduğu için mi aşınıp kanama olmuştur.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

Kadın
fi**** yı**** –

hocam merhaba 28 haftalık gebeyim midyatta oturuyorum burda doktor bulmak çok sıkıntı bulunduqum yer ilçe her zamanda şehire qdemiyorum en son 24 hafalıkken qitmiştim bu aralar doktor olmadıqı için gidemiyorum bunun sıkıntısı olurmu şimdiden tesekkürler

Kadın
bi**** ba**** –

Hamileyim doktorum Tam kan tam idrar tahlili istedi bu ne icin

Kadın
be**** ya**** –

merhabalar; yaklaşık bir ay önce size kızlık zarı dikimi yaptırdım.dediğiniz herşeyi uyguladım ilacıda.bu aralar alt kısımdan ağrım vardı baktım yan kısımda iltihaplı kızartı şişkinlik olmuş biraz sarı akıntımda oluyor ne yapmalıyım .teşekkürler

Kadın
Me**** Ma**** –

Merhaba, Ebru hanim. Bir soru beni chok rahatsiz ediyor bir kac aydir. men 6 nisanda 1 sene olacak ki evliyim. bu gune kadar bildigim kadariyla hic hamile kalmadim. amma son 3 aydir i, adet duzenim bozuldu. eskiden hep adet dongum 28 gundu,amma ocak ayi itibarile bu dongu degisti, yani normal adet tarihime 10 gun kala adet gorur oldum. bunun sebebim=ni doktorum strese bagli oldugunu soyled. kan tahlilinde prolaktinim yuksek chikti ve doktorum bunun stress kaynakli oldugunu bildirdi. ilaveten chok agir yuk kaldirdigim icin, rahmim asagi inmisti. bel chektirme gibi bir yontemle kaldirildigini soylediler bana, kendim de bunu fark ettim, chunki 1 senedir agrili cinsel birlesme gecirdigim icin, belimi chektirdikten 3 gun sonraki ve daha sonraki birlesmelerde hic agrim olmadi. simdi yine adetimin erken olmasini bekliyordum. hesaplamama gore 26,27 martta adet olmam gerekiyodu,amma olmadim ve belimde agrilar,kasik agrilari, goguslerimde asiri hassasiyet, tansiyonum dusmus gibi hiss ediyorum. acaba bunlar erken gebelik olabilirmi diye de shuphe ediryorum. bu arada akintlarim da yogunlasti. tum bunlar hamilelik ola bilirmi? inshallah oyledir)) shimdiden chok teshekkur ediyorum. Cevabinizi sabirsizlikla bekliyorum.

Erkek
Yu**** Er**** –

hocam iyi akşamlar adetimin 5-9 uncu gününde klomeni içtim 13 üncü gününde de yani geçen hafta pazartesi günü ovitirelle iğneyi göbek bölgesinden vuruldum. Bugün is gögüs uçlarımda saydam renkte sıvı geldi bu neden olabilir bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz

Kadın
es**** sa**** –

Merhaba ben bisey öğrenmek istiyorum. Durumum şöyle. Martin 8nde bi ilişkim oldu fakat korunduk ayin 25nde adet oldum bi kaç gün sonra grip için antibiyotik tedavisi gördüm ve 5gun sonra adet zamanım bitti. Adetin bittikten bi hafta sonra çok yoğun seklinde kahverengi çamur gibi akıntı gelmeye başladı. Ve bu 5gundur devam ediyor kan değil kahve telvesi seklinde. Bunun sebebi nedir gebelik söz konusu mu? İdrarla gebelik testi yaptım fakat negatif çıktı. Akıntının sebebi ne olabilir lütfen yardimci olun.

Erkek
Yu**** Du**** –

ebru hanım benim adetim biteli iki hafta oluyor eşim şehir dışında olduğu için sık görüşemiyoruz,son adet dönemimde doğum kontrol hapı kullanmaya başladım ve eşim geçen hafta sonu yanımdaydı ilişki sonrası benden kahverengi lekeler gelmeye başladı halada geliyor açıkcası korkmaya başladım bu bir hamilelik belirtisi olabilirmi ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim.

Kadın
TU**** CE**** –

iyi günler diliyorum bebek için bugün doktora gittik yumurtalıklarımın temiz olduğu bebek için hiç bir engel olmadığı söyleyip folik asit kullanıma başladım yalnız beni yönlendirecek gebeliğin sağlıklı ola bilmesi için fazla terimsel kelime içermeyen bir kitap önere biliri misiniz?

Kadın
sa**** er**** –

iyi günler hocam ben 7 aylık evliyim iki aydır korunmuyorum çocuk istiyoruz yanlız adetim 10 gün önce bitmişti şimdi gene kanamam var acaba düşük mü yoksa gebelik oluşması kanamasımı anlayamadım ve kasıklarda şiddetli agrılar var lütfen cevap bekliyorum şimdiden iyi çalışmalar