Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Kadın
Se**** Is**** –

Iyi gunler kizlik zari muayene ucreti ne kadardir acaba. Bir de bu muayene kayitlara gecer mi

Kadın
me**** ay**** –

merhabalar. Ben 19 yasındayım ve bekarım. 10 gün once burun amelıyatı oldum. Septum konka ve deviasyon amelıyatı. Veerdostin 300 mg kapsül , cempes 300 mg kapsül, rınopanteına damla ve terramycın krem kullanıyorum. En son adet dönemım 31 07 2014 tarıhınde bıttı ve normalde 7 gun suruyor. 5 ve 6. Günler kahverengi lekelerle bıtıyor. Bu ay ki adet dönemım 21.08.2014 tarıhınde olmalı. Ancak dun ve bugun kahverengı lekeler geldı. Ic camasırıma gecmıyor ancak peceteye gelıyor ve koyu renkte kucuk pıhtılar da gelıyor. Ayrıca rahmımde sankı damarlarımı cekıyormuslar gıbı agrı var. Acaba neden olabilir? Lütfen bir an önce cevap yazar mısınz? Sımdıden tesekkur ederım..

Kadın
Fa**** Er**** –

mrb Ebru hanım 2 tane çocuğum var sezeryanla doğum yaptım 32 yaşındayım 6 yıldır adetim 10 gün sürüyo 1 yıldır 14 güne çıktı bu ay 19 gün sürdü 3 gün oldum 2 gün gelmedi ve 19 gün böyle kahverengi şekilde devam etti ağrım çok fazla evde hareket ettirmeyecek kadar oluyor karnımın alt bölgesine bişey saplanıyor ve karnımda midemde aşırı dercede şişlik oluyor kramplar giriyor ağrılardan bıktım artık 4 yıl önce simir testi yaptırdım temiz çıktı ve ne yapmam gerekiyor neden oluyor bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

Kadın
ka**** ka**** –

arkadasimin dogum hmilelik gibi seyi olmadigi hlde yumurtasi cusumus ve rahim duvarinin yirtildigini demis. ve yumurta zayifligi annesi ablasindada varmis yni sorum su neden yirtilir bu duvar ve iluskide neden aci ceker. ickili ken birlikte oldugu hayvanlar olmus onun eseri olabilir mi bu zorlamadan dolayi ?

Kadın
çi**** ak**** –

merhaba.ben yalovada yaşıyorum.eşimin genital bölgesinde siğiller var.26 yaşındayım.hpv aşısı olmalı mıyım?

Kadın
es**** go**** –

Merhaba hocam ben 5 yıllık evliyim bir oğlum var doğum kontrol hapı yazz 24+4 ve prezervatif kullanıyoruz ancak bir hafta önce eşimle bir birleşme oldu ve prezervatif yırtıldı acaba doğum kontrol hapı etksini gösterir de hamile olasılığım nedir ?? şimdiden çok teşekkür ederim

Kadın
Se**** Ka**** –

12 yaşındaki kızım 5 aydır adet ğörüyor bu ay 2 defa gördü bu normalmidir doktora götürmek istedim fakat gitmiyor

Kadın
ay**** gü**** –

Merhaba ilk defa ilişkiye girdim ve ufak bir kanama oldu ama ertesi günü ağrı ve kanamamın arttığını fark ettim. Adet kanaması mı yoksa ilişkiden kaynaklanan bir kanama mı anlayamadım. Fakat kanamam fazla değil ama pedim dolu oluyor pıhtı yok. Ve iki üç gündür kahverengi şeklinde (ilişkiye girdiğim bir hafta oldu ve kondom kullandık ve tam olarak giremedi kan gelince bıraktık) yardımcı olursanız sevinirim

Kadın
öz**** çe**** –

hocam, 5 aşılama 10 özel hastane yumurtlama problemi yok. ilaçsız yumurta gelişimi sağlanmasına rağmen gebelik oluşmadı. sol kanal tıkalı. en son tüp bebek kararı öncesi ofis historoskopi çekildi. sonuç olarak rahim de problem olduğu yapışamadığı menopoz sonrası bir kadının rahim duvarına döndüğü tüp bebek ile gebelik oluşamaz. kürtaj ile belki canlandırma yapılabileceği söylendi. çaresiz kaldık. tüp bebek merkeziyle görüştük orada deneyelim dediler. ne yapacağımızı bilmeden araştırıyoruz. kalalın tıkanması da rahimin bu şekilde olması enfeksiyon sonucu olabileceği söylendi. sizin söylüyebileceğiniz bir şey varmı?

Kadın
se**** pa**** –

mrb hocamm. pco ya bağlı çatlama sorunu yüzünden tedavi görmekteyim. 2. klomen kullanımı sonrasında 1 yumurtamın boyutu 19 du. çatlatma iğnesi olmam gerekiyodu hemen.ancak rahim duvarımında ince olduğu için esterfomda kullanıyorum.ayrıca pregesteronda kullandım.ama pregesteronu iğneden sonra mı ne kullanmam lazımmış ben yanlış anladım daha önceden içtim. bu nedenle doktorum iğneyi yapmadı bi sonraki ay yapalım dedi.10 ekimde ultrasondan yumurta kesemin 19 mm olduğunu öğrendim ertesi günde kahverengi lekenme ve 2-3 damlada kan geldi tıpkı regl olcakmışım gibi hafif sızılarda vardı.ama aynı gün içerisinde geri kesildi bunlar. sizce bu leke 2-3 damla kan yumurtladığım anlamına mı gliyoo.başka ne olabilir??