Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Kadın
Bu**** ho**** –

Merhabalar. nişanlıyım.Ben adet düzensizliği sebebiyle yaklaşık altı aydır qlairista kullanıyorum. İlacımı düzenli almaya çalışıyorum aynı saatte alıyorum. Bazen bir iki saatlik gecikmeyle alıyorum. 8 şubatta adet görmüştüm.14 şubatta nişanlımla bir yakınlaşmam oldu boşalma olmadı kısa süreli bir temas oldu. Sonraki ay 6 marrta adet olmam gerekirken çok az bir pembe akıntım geldi. Herşeye rağmen 2 tane idrar testi yaptım negatif çıktı.sonra 15 martta kanda baktırdım negatif çıktı ve 29 martta baktırdım o da negatif çıktı. Ultrasonda gözükmedi. Bu arada qlairistaya bir hafta ara verdim yanlış anlamışkm doktorumu. Bu ay ise 9 nisanda adet oldum çok koyu kahverengi geldi kanamam. Hala devam ediyor bugün 6. Gün. Ve ben kasık ağrıları şişkinlik gibi gaz problemleri gibi problemler yaşıyorum.göğüslerim adete kadar fena acıyolardı şimdi adet dönemim acımıyor.sizce gebelik ihtimali hala var mıdır? Bazen kanda da gözükmeyebiliyor diye okumuştum yardımcı olur musunuz lütfen? Teşekkürler

Op. Dr. Aytun AKTAN
Aytun AKTAN -

Kanda Yapılan Gebelik Testlerinde Yanılma İhtimali Çok Düşüktür. Şüpheniz Varsa Başka Bir Laboratuvarda İkinci Kez Kan Testi Vererk Durumunuzu Aydınlatabilirsiniz.

Kadın
kü**** se**** –

İyi akşamlar Aytun Hanım ben Ankara'da öğrenci olarak okuyorum. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik ama üzerimizde kıyafetler vardı. O boşaldığını söyledi. Hamile kalma ihtimalim nedir acaba ve birde adet düzensizliğimden dolayı 5 aydır Gnelle hapını kullanıyorum. hamilelik testi yaptım negatif cıktı. idrar testinde ilişkiden ne kadar sürrede belli olur. yardımcı olursanız cok memnun olurum. şimdiden teşekkür ederim.

Op. Dr. Aytun AKTAN
Aytun AKTAN -

Doğum Kontrol Hapı Kullanıyorsanız Gebelik İhtimaliniz Zaten Yoktur. Bu Ylla Gebelik Olasılığı Çok Düşüktür. Gene De Şüpheleriniz Varsa Adet Gecikmesi Durumunda Kanda Gebelik Testi Yaptırınız.

Kadın
me**** va**** –

Merhaba, Ben 1.5 yıllık evliyim 25 yaşındayım geçtiğimiz ocak ayında doğum kontrol hapını kullanmayı bıraktım, ilk ay 33 gün sonra ikinci ay 42 gün sonra adet gördüm şimdi 45 gün oldu adet görmeyeli iki gün önce gebelik testi yaptım negatif çıktı, hap sonrası bu kadar gecikmelerin olması sıkıntılı bir durum mu? Kaç gün daha adet görmezsem doktora gitmeliyim? İdrar testinde negatif çıkıp kan testini pozitif çıkma ihtimali var mı? Teşekkürler kolay gelsin.

Op. Dr. Aytun AKTAN
Aytun AKTAN -

Merhaba Belli Ki Adet Düzensiliği Sorunu Yaşıyorsunuz. Bunun İçin Bir Doktora Gidip Hormon Testlerinizin Yapılmasını Öneririm.

Kadın
ne**** gü**** –

merhaba aytun hanım ben bir ay sora evleniyorum ve mıcrogynon adlı hapa başladım yanlız bunun bitiminde 7 günlük aradan sora yasmine başlamak istiyorum sizce hap farklılıgından dolayı koruma etkısını azaltır mı ya da ne gibi sonuclar verir veya nasıl yasmine geçiş yapabılirim bana bılgi verirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim...

Op. Dr. Aytun AKTAN
Aytun AKTAN -

Merhaba Hayırlı Olsun Hayır İlaç Değişiklikleri Sorun Yaratmaz Koruma Etkinliğini Düşürmez. Sevgiler

Kadın
as**** po**** –

Merhaba Aytun Hn; ben 35 yaşındayım.1 yıldır adetlerimde bir düzensizlik yaşadım.dr a gittim fsh tesit yapıldı.sonuç 12.68 çıktı fakat bu test bana adetin 3.günü yapılmadı normal bir zamanda yapıldı.sonra benden AMH testi istediler bunun sonucuda 0.12 çıktı.ultrasonla bakıldığında yumurtalarımda azalma olduğu söylenirdi.Benim normal yollarla çocuk sahibe olabilme şansım nedir?Yada bu test sonuçlarına göre ben çocuk sahibi olabilirmiyim. Cevaplarsanız memnun olurum. İyi Günler.

Op. Dr. Aytun AKTAN
Aytun AKTAN -

Mera-Haba Değerleriniz Oldukça Düşük. Kendiliğinden Gebelik İhtimali De Düşük Olur. Bu Nedenle Bir An Önce Tüp Bebek Tedavisi Başlamnızı Tavsiye Edeceğim. Benden Yardım İsterseniz Fulya Bahceci Tüp Bebek Merkezinden Ulaşabilirsiniz. Sevgiler.

Kadın
KA**** UL**** –

merhaba,yaklaşık 1 yıl qalirista kullandım hapı bıraktım fakat 2 aya yakın zaman geçti halen adet olamadım ne kullanmam gerekli.teşekkürler.

Op. Dr. Aytun AKTAN
Aytun AKTAN -

Merhaba Normalde Doğum Kontrol Haplarından Sonra Adetler Ertesi Aydan İtibaren Düznli Olur. Kullandığınız Ürünün Böyle Bir Uzayan Etkisi Olabilir. 3. Ayda Hala Adet Yok İse Mutlaka Gebelik Testi Yaptırıp Muayene Olmanızı Öneririm. Sevgiler.

Kadın
bu**** ka**** –

merhabalar. şiddetli adet ağrısıyla doktora gitmiştim ve doktorum bana Qlairista dkh. önerdi şubat ayından beri düzenli bir şekilde kullanıyorum ilk kutuda lekeli kanamalar yaşadım 2. kutuda adetim düzenli ve normal bir şekilde geldi ancak son iki kutuda adetim gelmedi. düzenli kullanmama rağmen 2 aydır adetim gelmiyor. bugün 5. kutuya başlamam gerekiyor ama kotkuyorum ne yapmam gerekiyor? bu arada bekarım ve 1 hafta sonra düğünüm var o yüzden bırakmakta istemiyorum dkh.nı

Op. Dr. Aytun AKTAN
Aytun AKTAN -

Merhaba Bu İlacın Maalesef Düzensilik Yaptığı Adet Kanamalırını Kestiği İle İlgili Çok Şikayet Alıyoruz. Doktorunuzla Konusup Başka Bir İlaç Önermesini İsteyiniz. Sevgiler.

Kadın
de**** ka**** –

hocam merhaba 25 yasında bayanım.cocuklugumdan beri genital bölge mantarı sorunu yasıyorum.bırcok doktora gittim her krem ve hapı kullandım ama yine tekrarlıyor.bu arada evlenmedim bekarım seker hastalıgım yok .lütfen bana yardım edin bunun kalıcı bir çözümü yokmu veyahut doğal tedavi yöntemi yokmudur

Op. Dr. Aytun AKTAN
Aytun AKTAN -

Merhaba Sık Tekrarlayan Mantar Enfeksiyonlarında Uzun Süreli Tedaviler Önerilebilr. Bunun İçin Jınekolog Kontrolüne Gitmelisniz. Yardımcı Olmamı Isterseniz Fulya Bahceci Tüp Bebek Merekezinden Bana Ulaşabilrsiniz. Sevgiler.

Kadın
el**** er**** –

Oncelikle merhaba, Sormak istedigim erkek arkadasim ve ben birlikte olduk ilk on iki saat icinde norlevo oldum ancak regl tarihim 14 gun kadar gecti gebelik testi yaptim negatif cikti ancak yine de hamile olma ihtimalim var mi diye merak ettim. Musait oldugunuz zaman cevap verirseniz cok sevinirim tesekkurler.

Op. Dr. Aytun AKTAN
Aytun AKTAN -

Merhaba Gebelik Testi Yaptırmışsanız Ve Negatif İse Gebelik İhtimali Yoktur. Bu İlaçlar Adet Düzensiliklleri Yaratabilir. Sevgiler.

Kadın
de**** so**** –

iyi günler .adetimin 19.günü amh ve progesteeron testi yaptırdım.amh değeri 1.218 progesteron 13.55 çıktı.henüz adet olmadığım için fsh değerine bakılmadı. amh değeri çok mu düşük? doğal yolla hamilelik oluşmaz mı? Tüp bebek tedavisi mi gerekir? Cevaplandırırsanız çok sevinirim.iyi çalışmalar...

Op. Dr. Aytun AKTAN
Aytun AKTAN -

Merhaba Amh Değeriniz Çok Düşük Değil Ancak Tüp Bebek Tedavisi Kararı Sadece Bu Değerlere Bakılarak Verilmez. Sizden Ricam Eğer Bana Ulşama Sansınız Varsa 0212 310 3100 Numaralı Telefondan Randevu Almanız Ve Tetlerinizle Birlikte Gelip Görüşmenizdri. Dilerim Size Yardımım Dokunur. Sevgiler.