Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Kadın
Bu**** ho**** –

Merhabalar. nişanlıyım.Ben adet düzensizliği sebebiyle yaklaşık altı aydır qlairista kullanıyorum. İlacımı düzenli almaya çalışıyorum aynı saatte alıyorum. Bazen bir iki saatlik gecikmeyle alıyorum. 8 şubatta adet görmüştüm.14 şubatta nişanlımla bir yakınlaşmam oldu boşalma olmadı kısa süreli bir temas oldu. Sonraki ay 6 marrta adet olmam gerekirken çok az bir pembe akıntım geldi. Herşeye rağmen 2 tane idrar testi yaptım negatif çıktı.sonra 15 martta kanda baktırdım negatif çıktı ve 29 martta baktırdım o da negatif çıktı. Ultrasonda gözükmedi. Bu arada qlairistaya bir hafta ara verdim yanlış anlamışkm doktorumu. Bu ay ise 9 nisanda adet oldum çok koyu kahverengi geldi kanamam. Hala devam ediyor bugün 6. Gün. Ve ben kasık ağrıları şişkinlik gibi gaz problemleri gibi problemler yaşıyorum.göğüslerim adete kadar fena acıyolardı şimdi adet dönemim acımıyor.sizce gebelik ihtimali hala var mıdır? Bazen kanda da gözükmeyebiliyor diye okumuştum yardımcı olur musunuz lütfen? Teşekkürler

Op. Dr. Aytun AKTAN
Aytun AKTAN -

KANDA YAPILAN GEBELİK TESTLERİNDE YANILMA İHTİMALİ ÇOK DÜŞÜKTÜR. ŞÜPHENİZ VARSA BAŞKA BİR LABORATUVARDA İKİNCİ KEZ KAN TESTİ VERERK DURUMUNUZU AYDINLATABİLİRSİNİZ.