Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Kadın
el**** ay**** –

merhabalar haziran ayından bu yana eşimle korunmasız olarak birlikte oluyoruz 30/06/2014 tarihinde son adetimi gördüm ve 2 gün sürdü normal şartlarda düzenli adet olur ve 2 günden fazla sürerdi. sonrasında yine korunmasız olarak devam ettik.son günlerde aşırı meme hassasiyeti mide bulantısı şişkinlik ve uyku hali yaşamaktayım bunlar havalara da bağlı olarak olabilir şeklinde düşünmekteydim ki bu sabah koyu kahve rengi bir lekelenme yaşadım aca bu bir gebelik durumundan kaynaklı olabilir mi internetten araştırdım İmplantasyon Kanaması diye bir olay varmış bu yüzden olabilr yada gebelik mi değil mi nasıl anlayabiliriz adet günüme daha 2 hafta var kan veya idrar tahlili ya da doktor muayenesinde çıkar mı.bu konuda yardımcı olup bilgilendirirseniz çok sevinirim iyi çalışmalar

Op. Dr. Aytun AKTAN
Aytun AKTAN -

Merhaba Sistemdeki Aksaklık Nedeniyle Sorularınız Bana Yeni Ulaştı Bu Nednele Şu Noktadan Sonra Çocuk Sahinbi Olmakla İlgili Sorununuz Devam Ediyor İse Naba 0212 310 3100 Numaralı Telefondan Ulaşabilirsiniz. Sevgiler.

Kadın
ca**** er**** –

merhaba ben altı ay önce kürtaj oldum kürtajdan sonra 3 ay adet olmadım.Doktora gittim ilaçla adet oldum ama en son adetimin üstünden bir ay geçti ama hala kahverengi akıntım var neden böyle oluyorum?

Op. Dr. Aytun AKTAN
Aytun AKTAN -

Merhaba Sistemdeki Aksaklık Nedeniyle Sorularınız Bana Yeni Ulaştı Bu Nedenle Sorunuza Şimdi Yanıt Verebiliyorum. Kürtaj Sontrası Rahim İçi Yapışıklılar Önemlidir. Adt Miktarlarınızda Azalma Var İse Rahim Filmi Çektirmenizi Öneririm. Sevgiler.

Kadın
de**** el**** –

iyi günler, polikistik over tanısyla adetlerimi düzene sokmak için yaklaşık 2 yıldır yazz kullanıyorum. yalnızca gecen ay eczanede bulamadıgımdan qlarista aldim ve bu ay adetim 1 gün ve kahverengi akıntılı ve yoğun karın ağrıları (ki bu ağrılar 3 gün sürdü) şeklinde oldu. duzenli bir cinsel hayatım var ve bu durum beni endişelendirdi. ilaçların koruması azalmışmıdır yada yeni ilaca geçmek korumayı azaltmışmıdır? doktora görünmeli miyim? teşekkurler

Op. Dr. Aytun AKTAN
Aytun AKTAN -

Merhaba Sistemdeki Aksaklık Nedeniyle Sorularınız Bana Yeni Ulaştı Bu Nedenle Sorunuza Şimdi Yanıt Verebiliyorum. İlaç Değişkliklerinde Böyle Olabilir Korkunuz Olmasın. Son Kullanmaya Başladığınız İlacın Ara Lekelenme Şikayetleri Olur Genelde. Sevgiler.

Kadın
hi**** ka**** –

Merhaba dr.Aytun hanim ben korunmak için muayene olup doktor onerisinde Qlairista adli ilaca basladim 3 aydir duzenli kullaniyorum fakat normal adetimden 1 veya 10 gun sonra tekrar 3, 4 günlük kanamalar oluyo bu ara kanamalarda ara ara cok şiddetli olmasada karsık sancilarimda oluyo normal bi durummu ne yapmaliyim yardiminiz icin şimdiden Teşekkürler. .

Op. Dr. Aytun AKTAN
Aytun AKTAN -

Merhaba Sistemdeki Aksaklık Nedeniyle Sorularınız Bana Yeni Ulaştı Bu Nedenle Sorunuza Şimdi Yanıt Verebiliyorum. Tercih Ettiğiniz Bu Doğum Kontrol Hapında Çok Fazla Görülen Ara Kanama Şikayetini Yaşıyorsunuz. İlaç Değişkliği İle Bu Sorunu Çözebilrsiniz. Sevgiler.

Kadın
el**** tü**** –

Merhaba Aytun hanım sorum su; erkek arkdasimla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik karnına boşaldı ilişkiden bi saat sora pembemsi kanli su geldi ve sonraki ıki gun kahverengi akıntı geldi hamile kalma ihtimalim nedir ,cok korkuyorum..

Op. Dr. Aytun AKTAN
Aytun AKTAN -

Merhaba Sistemdeki Aksaklık Nedeniyle Sorularınız Bana Yeni Ulaştı Bu Nedenle Sorunuza Şimdi Yanıt Verebiliyorum. Adet Gecikmelerinde Gebelik Şüphesi Olur. Sanırım Bu Vakte Kadar Sorununuz Çözmüşsünüzdür. Sevgiler.

Kadın
El**** ES**** –

Merhaba, Eşimle birlikte şu an planlanmış bir gebelik düşünüyoruz. 2 aydır bu şekilde. Temmuz 10'da adet olmuştum. 30 günde bir oluyorum ben. Onun için 3 gün kadar geçti. Kasıklarımda batma var. Çoğu zaman yürüyemiyorum. Yürürsem ağrım mide bulantısına sebep oluyor. Ateşim yükseliyor. Böbreklerim ağrıyor sanki. Çok akıntım yok. Evde idrar testi yaptım ama ikinci çizgi çok silik çıktı. Hamile olabilme durumum var mı yoksa üşüttüm mü sizce? Teşekkür ediyorum şimdiden. İyi çalışmalar.

Op. Dr. Aytun AKTAN
Aytun AKTAN -

Merhaba Sistemdeki Aksaklık Nedeniyle Sorularınız Bana Yeni Ulaştı Bu Nedenle Sorunuza Şimdi Yanıt Verebiliyorum. Dilerim Çocuk Hayalniz Gerçek Olmuştur. Bu Konuda Sorunlar Yaşıyorsanız Bana 0212 310 3100 Numaralı Telefondan Ulaşabilirsiniz. Sevgiler.

Kadın
me**** me**** –

merhaba aytun hanım 3 hafta sonra düğünm var. yaklasik 2 haftadır qlairista kullaniyorum.ilaca adetimin ilk günü basladm. kanamam 1 hafta sonra bitti ancak 1 haftadırda koyu kahve leke geliyor sürekli ne yapmalıyım.ayrıca doktoruma danismadan ilacı degistirmemde sakinca var mı?

Op. Dr. Aytun AKTAN
Aytun AKTAN -

Merhaba Sistemdeki Aksaklık Nedeniyle Sorularınız Bana Yeni Ulaştı Bu Nedenle Sorunuza Şimdi Yanıt Verebiliyorum. Tercih Ettiğiniz Bu Doğum Kontrol Hapında Çok Fazla Görülen Ara Kanama Şikayetini Yaşıyorsunuz. İlaç Değişkliği İle Bu Sorunu Çözebilrsiniz. Sevgiler. Mutluluklar Diliyorum

Kadın
mi**** as**** –

Merhabalar Hocam Sayin hocam bir bucuk yil once 21 haftalik erkek bebegimi düşürdüm susus kalmisti die 18 yasindayim 3 yillik evliyim dusuk yaptiktan sonra 6 ay korundum biraktim adetim genelde duzenli hic bizamn gec olmam hatta erken olurum ama en son 25 temmuzda adet gordum bu ay olmadim adetim 6 gun gecikti test yapmadim doktora da gorunmedim acaba hamilemiyim hocam simdiden teşekkür ederim

Op. Dr. Aytun AKTAN
Aytun AKTAN -

Merhaba Sistemdeki Aksaklık Nedeniyle Sorularınız Bana Yeni Ulaştı Bu Nedenle Sorunuza Şimdi Yanıt Verebiliyorum. Dilerim Gönlünüze Göre Sonuçlanmıştır Hamilesinizdir. Sevgiler.

Kadın
tu**** yi**** –

Merhabalar . Ben yeni evliyim adetimin basladigindan itibaren dogum kontrol hapi kullandim iliskiden bikac gun sonrasi kanamam oldu ve hap bitiminde tekrar kanamam oldu sizce normalmi

Op. Dr. Aytun AKTAN
Aytun AKTAN -

Merhaba Sistemdeki Aksaklık Nedeniyle Sorularınız Bana Yeni Ulaştı Bu Nedenle Sorunuza Şimdi Yanıt Verebiliyorum. İlk İlişki Sonrası Kızlık Zarınının Yırtılmasına Bağlı Uzayan Kanamalar Olabilr. Bu Adet Düzensilği Olarak Nitelendirilmez. Sevgiler.

Kadın
iv**** er**** –

Merhabalar doktor hnm , geçen hafta erkek arkadaşımla ilişkiy girdik regli dönemi bir hafta kalmıştı erkek arkadaşım içime boşaldı ve ella hapını kullandık bir saat içinde 2 gün sonra regli oldum hamile olma riskim var mıdır doktor muayenisinden geçmelimiyim ?

Op. Dr. Aytun AKTAN
Aytun AKTAN -

Merhaba Sistemdeki Aksaklık Nedeniyle Sorularınız Bana Yeni Ulaştı Bu Nedenle Sorunuza Şimdi Yanıt Verebiliyorum. İlacı Doğru Kullanmışsınız Gebelik İhtimali Çok Düşüktür. Korkmayınız Sevgiler