

Mrb hocam, Benim 5 ay önce TSH degerim 0,14 çıkmıştı ve doktor thyramozol yazdı kullandım hatta endokrin doktoruda kullanmamı tavsiye etti.Fakat 1 hafta önce TSH 18,64 çıktı ve bna thramozolu kullanmaya devam et diyen endokrin doktoru sana kim o ilacı verdi kes o ilacı diye çıkıştı kendi onayladıgı halde. Benim bu degerlerin anlamı nedir? Ne yapmam lazım? Bilgi alabilir miyim? Tşk kolay gelsin hocam.





Hocam benim 6 gun adet gecikmem oldu 3 gun once test yaptım negatif çıktı bu gin doktora gittim orda da test yapildi negatif.Doktor muayenesinde goguslerimden sut gelip gelmedigine baktı sol gogusumden sut geldi ama ben 4 aydır cocuk emzirmiyorum yeni kestigin icin olabilir dedi.Simr testi de yapilmisti bir ay once bisey çıkmadı o yuzden hormon testi ve ultrason cektir gel pazartesi dedi.Ama ben cok korkuyorum karnimda adet sancisi gibi bir agri var ve bu durum ne olabilir?

c5-6- düzeyiyine dek spinal kord santralinde sirinkis kavitesi izlendi. 16,05,2016 tarinde ortapeti doktoruna gittik mr baktı ve bize c5-6- düzeyiyine dek spinal kord santralinde sirinkis kavitesi izlendi. omurgada dedi beyin cerrahına bu raporu gösterin dedi bu nedir ve bu bir tümör müdür yoksa bir kanser türümüdür. nasıl bir tedavi uygulanmalıdır iyi çalışmal

doktor bey merhaba ben 21 yasındayım ve gözümde 4 25 miyop 0 50 astigmat var 3 4 sene lens kullanıyordum ama artık sağ gözüm lense karşı tepki gösterdi lazer olmak istiyorum 2 senedir numaralarım da artış yok ama numaralarım artarsa diye endişelerim var ne yapmamı önerirsiniz sizce yaşımdan dolayı beklemeli miyim yoksa lazer olmalı mıyım?

mrb ben pcos hastasıyım 3 senedir cocuk istiyoruz fakat iğnelerle mümkün olmadı nisanin 13 de laporoskobi ve histereskobi oldum ve hiç bi sıkıntı çıkmadı nisan ayının 5 de ağdet gördüm enson ve bu ay 15 güngür göğüslerimde hassasiyet var ve sol kasıgımda ara ara batma seklinde kramplar ayın 7 de cok az kahverengi kanamam oldu dikkat etmesem anlıyamıcagım kadar az ağdet oluyorum sandım fakat üstünden 10 gün geçti ve daha hiç birşey yok.