
Hocam ıstanbul capada eşim tedavi sonucu genetik azfc azospermi çıktı mikro tese oldu sonuç olumsuz çıktı ne yapmamızı onerirsiniz 36 yaşında eşim istanbul da ikamet ediyoruz lütfen yardımcı olun
Hocam ıstanbul capada eşim tedavi sonucu genetik azfc azospermi çıktı mikro tese oldu sonuç olumsuz çıktı ne yapmamızı onerirsiniz 36 yaşında eşim istanbul da ikamet ediyoruz lütfen yardımcı olun
Kolay gelsin sayın hocam. 1 yıllık evliyim ve çocugumuz olmuyor. spermiogram testi yaptırdım sonuç hepsi 0 ve varikosel cıktı. Klomen, E vitamini ve Cinko verdi doktorumuz. 2 hafta sonrada Varikosel ameliyatı oldum. ilaclara devam ediyorum 4 ay sonra tekrar Test verecegiz. Kan testinde hormonlar normal cıktı ama ben aileden gelen ırsi bir hastalık oldugunu dusunuyorum. sizce suanlık ne yapmalıyım. cok umitsizlige kapılıyorum.
Lütfen Bana Doğrudan Sorumesaj@Gmail.Com Adresinden Yazarsanız Daha Detaylı Bilgi Vereceğim. Saygılarımla.
Hocam mrhaba. Hocam 2006 varikosel ameliyatı oldum sperm kalitesi düşük diye ondan sonra iki cocuğum oldu 2 yıldır kurunmadan ilişkiye girdiğim halde eşim gebe kalmıyor.sperm testi yaptım .konsantrasyon 11 000 000.total sperm sayısı 35 .000 000.hızlı ileri hrketi 20.yavaş ileri.15.yerinde hareketi 15. hareketsiz.50.Normal 55.Anormal.45.Hocam snuclar boyle cıktı tekrar ameliyat diyorlar kavam cok karışık hocam sizdem yardım bekliyorum Hocam bide Neofantil kulan dinyen var sizden Açil cevap bekliyorum.