Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Kadın
ha**** ya**** –

kolay gelsin hocam.yaklaşık bir ay kadar önce eşimin koluna cam düştü ve tendon kopması sebebiyle ameliyata aldılar.yaklaşık olarak 27 dikişi vardı en son muayeneye gittiğinde dr bey tendonun kopmuş dedi ve tekrar ameliyat olman gerekiyor eşim serçe parmağını oynatamıyor biz açıkçası çok tedirgin olduk ne yapalım lütfen yardımcı olun tşk kolay gelsin

Kadın
Mu**** KA**** –

Hocam lütfen boyum 1.67 çevremde en kısalar arasındayım ve pskolojimi yüksek derecede etkiliyor yardımcı olun lütfen her türlü ameliyata hazır ve nazırım.?

Kadın
se**** ka**** –

hocam meraba ben 14 yaşındayım pazartesi günü ayak bilegim burkuldu ne yapabilirim

Kadın
En**** İn**** –

ben avucumun içini açamıorum doğuştan bi çok doktora gitim gunluk hareketleini yapabilosan sorun yok dedi ama ben dirsekten açamıorum eklemlrde mi sorun var bu nasıl duzeltilebilir bu yaz tekrara ailemle göruşup tedavisni olmaya kara verdim bana yardım edin lutfen yemek yerken para alıp verirken zorlanıruom tedavisi varsa yardım edin lutfen

Kadın
Me**** Gö**** –

Mrhb Hocam Ben yaklaşık 15 Yıldır bu sorunla boğuşuyorum ayağıma almış oluğum bi darbe sonucu ayağımda bi ağrı oluşmuştu fakat spor bölümüne hazırlık aşamalarında olduğum için bazan ağrı kesicilerle bazende ağrıyı önemsemiyerek bu sorunllu ayakla spora devam ettim fakat sonraki süreçlerde ağrılarım ayağımın bütününe yayılmış dediğim süre zarfı boyuncu rizede gitmediğim doktor kalmadı fakat hiçbir çare bulamadım artık ayak üzeriem basmakta dahi güçlük çekiyorum sizden yardımınızı rica ediyorum sevgi ve saygılarımla

Erkek
Ha**** Tu**** –

İyi günler hocam. 2,5-3 yıl önce sağ elimin 5. parmak metakarp kemiğini kırdım. Plak-vida yöntemiyle sabitlediler. Yarın plağın çıkarılması için tekrar operasyona gireceğim. Doktorum tamamen kırığın kaynadığını söyledi. Elim kırılmadan önce boks sporuyla ilgileniyordum. Merak ettiğim şey ise elimdeki platin ve vidalar alındıktan sonra tekrar boksa dönebilir miyim? Dönebilirsem kaç ay sonra dönebilirim? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Kadın
TC**** Ho**** –

hocam benim size sorum 9 yaşındaki oğlumla ilgili oğlum 42 gün önce bir trafik kazası geçirdi ve kaval kemiği kırıldı.ve hala kırık aynı vaziyette duruyor.çünkü ayağının üst kısmından araba geçtiği için ve orada fren yaptığı için oradaki deri aldı ilk müdahelede birşey yapılmadı.şuanda yarım artelde.bu şekilde olması ne kadar sağlıklı.çok ağrı çekiyor her an ağlıyor.bu iyleşme süreci daha ne kadar sürecek bana bir bilgi verirseniz sevinirim. şimdiden saygılar ve teşekkürler.

Kadın
Me**** Öz**** –

Merhaba,ben 57 yaşındayım.Kalçalarımda abseli diş ağrısını anımsatan şiddetli ağrılarım oldu.Öyle ki yürüyemedim.Bursit teşhisi kondu ve PRP yöntemi uygulandı(bir ay arayla üç kez).Sekiz ay oldu.Faydasını gördüm fakat biraz yürürsem ayakta kalırsam yine sızlamaya başlıyor.Hiç bir zaman kilolu olmadım 38 bedenin üzerine çıkmadım.Ben yürüyüş yapamayacak mıyım? prp yöntemi tekrar edilebilir mi?Ya da başka bir tedavi yöntemi var mı? Saygılarımla

Erkek
Em**** Gü**** –

Tüp kaldırma sebebi ile kalça ve bacağımda agrı meydana geldi 5 ayı aşkın bir süredir bu ağrıları çekiyorum mr. Emg ve tomografi çekimleri sonucunda bir şey çıkmadığı söylenildi. Yapılması gereken tedavi yöntemleri nelerdir. Yardımcı olabilir misiniz?

Erkek
mü**** ba**** –

Hocam merhaba. Sağ bacağımın üst kısmında hareket etmemi nerdeyse tamamen kısıtlayacak kadar çok şiddetli ağrılarım olması sonucu aşağıdaki MR çekildi. “Sağ femur boynu ile başı bileşim lokalizasyonunda lateralde subkortikal kemik dokuya ait kontüzyonel değişiklikler izlenmiştir. Ayrıca labrumda parsiyel rüptür-enfalamasyon bulguları izlenmiştir. Asetabulum doğal görünümdedir.Eklem yüzeyleri ve eklem kapsülü normaldir. Eklem içi sıvı artışı izlenmemiştir.Pelvik ve gluteal kas grubu ile diğer pelvik kemik yapıları normaldir.” Muayene olduğum doktorum bol bol yürüme önerdi, yoksa ilerde kireçleme olur dedi. Size göre problem nedir. Bol bol yürümekle iyileşir mi? Yapılması gereken başka bir tedavi var mı? Teşekkürler..