
Hocam lütfen boyum 1.67 çevremde en kısalar arasındayım ve pskolojimi yüksek derecede etkiliyor yardımcı olun lütfen her türlü ameliyata hazır ve nazırım.?
Hocam lütfen boyum 1.67 çevremde en kısalar arasındayım ve pskolojimi yüksek derecede etkiliyor yardımcı olun lütfen her türlü ameliyata hazır ve nazırım.?
Kızım 10 yaşında ve sağ hemiperazisi var. Yaklaşık 10 yıldırda fizik tedavi görüyor. Genel durumu iyi. Aynı tedavi merkezinde bir çocuk ameliyat olmuş bu yüzden bizde düşünüyoruz. Söz konusu ameliyatın yan etkisi varmı? Geriye dönüş riski varmı? Devlet memuruyum ameliyatı sgk bu ameliyatı karşılıyormu?
İyi günler.Abimin çocuğu 6yaşinda ve sol dizinde ağrılar vardı. Üç hafta önce doktora gitmişti.Check up sonuçlarına göre doktor bey yeğenim için milyonda 2-3 kişide görülen hastalik görülüyor. Bu yüzden Ankara ya da İstanbul'da tanıdık iyi bir doktor varsa orda ameliyat yaptırın demişti. internette araştırmalarına göre sizi buldum.yeğenim Denizli'de kale ilçesinde yaşıyor. Ne zaman için randevu verebilir siniz.Yoğun musunuz.?