Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Kadın
es**** öz****

mrb ben 18 yasindayım ve 65 kg 160 boyundayım nasıl kilo verebilirim

Erkek
Se**** Ko****

Merhaba, Yemek seçiyorum. Sadece lahmacun yiyebiliyorum. Bundan başka da yumurta, peynir ekmek vs. herhangi başka bir pişmiş yemeği yiyemiyorum. Yutamıyorum. Ama sadece aspirin yutabiliyorum. Bu psikolojik midir yoksa farklı bir alanla mı ilgilidir? Hangi doktora gitmek lazım?

Kadın
tu**** gü****

iyi günler,hocam ben 27 yaşındayım 172 boy ve 61 kilodayım kilo almak istiyorum ama ne yaptıysam olmadı.bu konuda bana önereceğiniz bişey varmı. şimdiden tşkler

Dyt. MELTEM ŞENİZ TOKSOY
Dyt. MELTEM ŞENİZ TOKSOY

Merhabalar, Bu durumlarda günlük aldığınız ve harcadığınız enerji arasındaki farkı önemsiyoruz.Bazal metabolizmanızın altında enerji almamanızı öneririm.

Kadın
Ne**** Oc****

merhaba samet bey,ben 22 yaşındaym ve 10 kilo fazlam var defalarca diyete başladım ama fazla dayanamadım ve bıraktım,diyet yaptığım günlerde devamlı birşeyler yemek istiyorum ve dayanamayıp diyeti bırakıyorum bu konuda bana yardımcı olurmusunuz. kendime nasıl bir diyet listesi yapmalıyım.teşekkürler

Kadın
Ne**** Ay****

35 Yaşındayım ben her bayan gibi sağlıklı yaşlanmak için Co-enzyme Q10 içe bilirmiyim hariçten aldığım antideprasan ilacım var zarar olurmu

Kadın
ay**** er****

merhabe tugba hanim daha onceden. diyet gelmistim yanliz uzun bi sure gelemedim suan tekrar baslasam ucret tekrar 60 tl olarakmi odicem kolay gelsin

Kadın
AY**** KA****

ben cuma akşamından size randövu aldım Çok mutsuzum. Kilomdan kurtulamıyorum. ne yapmam lazım bilemiyorum.

Erkek
er**** Ka****

Keten tohumunun zayıflattığıyla ilgili bir haber okudum, doğru mudur? Zayıflama için keten tohumunu nasıl kullanabilirim, teşekkürler.

Dyt. SAMET YAĞLI
Dyt. SAMET YAĞLI

Merhaba Keten tohumu antioksidan içeriği ile bağışıklık sistemi için önemli bir bitki.Ancak sadece keten tohumuna güvenerek zayıflamak mümkün değil.Keten tohumunu ise yoğurdunuza günde maksimum 1 tatlı kaşığı ekleyerek tüketebilirsiniz.

Kadın
en**** ar****

MERHABA DOKTOR HANIM BEN İSTANBUL BEYOĞLUNDA YAŞIYORUM,30 YAŞINDAYIM BOYUM 170 KİLOM 70,ASLINDA KİLOLU DEĞİLİM VE GÖRÜNTÜM GAYET DÜZGÜN,KASLI VE SPORTİF BİR YAPIM VAR,ZATEN SPORCUYUM :) FAKAT İDEAL KİLOM 61-62 OLMALIYMIŞ.BEN SON 10 GÜNDÜR 800 KALORİLİK DİYET YAPIYORUM,1.5 KİLO VERDİMFAKAT BAZEN 1000 KALORİYİ DE BULDUĞU OLDU.SANKİ 800 KALORİ ÇOK AZ GİBİ GELDİ BANA SİZCE ÇOK MU DÜŞÜK? İYİ ÇALIŞMALAR.

Kadın
Bi**** Öz****

Merhaba Gizem hanım ben biraz kiloluyum ve bu durumdan rahatsız oluyorum zayıflamam için ne yapmalıyım bana yardımcı olursanız çok sevinirim.