Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Kadın
bu**** do**** –

hocam. Iyi akamlar dilerim. Eski bir hastaniz olarak ben 1995 yilinda sizde lazer olmustum allaha cok sükür cok. Memnunum ve. Ve. Sîze. Bîr kaç tane tanidigim kisîlerî gönderdîm ve onlar da sîzden com memnun kaldîlar. Hocam. Ben. Sîmdi. Benîm. Îki tane. Oglum. Var. bir tanesinin -4,5. Öbürün - 3,0. Çocuklarî ben zîze getirmek îstíyorum sîzde lazer yaptirmak istiyorum ben simdi almanyadan Nürnbergden. Ben simdi. Size gelmeden önce burada cocuklarin. Lazer olup olamiyacagini ögrenmek icin ne yapmam gerekiyor. Tabiki siz muayene yapacaksiniz. Ve. Bir de. Cocuklarin. Yaslari. Birisi. 22. Öbürü 21 yeterlimi lazer olmak icin simdi lens kullaniyorlar,Hocam. Sizinle birebir konusmak istedim aradim hastanenizi. Mümkün deyîl dediler hocam ben 11 ayda cocuklari lazer yaptirmak istiyorum birde fiyatlarda kolaylik yaparsaniz sevinirim,hocam sizden bir ricada bulunsam.

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Genel bir göz muayenesi ve tetkikler sonrası göz yapınız uygun ve numaralarınız durmuş ise lazer operasyonu olabilirsiniz. Yumuşak lens kullanımıda muayene önce 1 hafta, sert lens kullanımında muayeneden önce 3 hafta lens kullanmayı bırakmalılar. 0212 444 44 24 numaralı telefondan randevu alabilirsiniz.