Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Kadın
Ha**** Ça**** –

Merhaba doktor bey, ben 15 yaşındaki erkek kardeşimin nistagmusu ve beraberindeki astigmatı için yol haritası rica ediyorum sizden.. Sağ gozu % 60 sol gozu % 30 goruyor. Ustelik sol gozundeki astigmatinin ilerlemis oldugunu soyledi doktorumuz. Lensin nistagmusa iyi geldigini ogrenince doktorundan lens vermesini talep ettik. Sag olsun verdi ama insallah yanlis bir talepte bulunmamisimdir.. Ayrica son zamanlarda goruntuyu cift gordugunu daha cok fark etmeye basladim. Onun adina cok endiseleniyorum. Hayattaki en degerli varligim, ailemin bana emaneti. Bir de arabaya cok merakli, ehliyet alamazsa yasamdan kopar.. Lutfen bize bu konuda yol gosterin. Cok guclu ve gururlu bir cocuk, halini kimseye belli etmiyor. Onun akranlarinin icerisinde mahcup duruma dusmesinden odum kopuyor.. Lutfen yardim edin.. Lazer tedavisinden sonuc alir miyiz..

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Takipleninizi aksatmayın. Uygun bir tarihte kliniğimizde göz tembelliği, şaşılık, nistagmus alanında uzman hekimimizden 444 44 24 no lu telefondan randevu almanız faydanıza olacaktır.