Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Erkek
ce**** ak**** –

Teksen bey merhabalar anne yas/31 hiçbir saglık problemi yoktur. eşim 13 haftalık hamile, kendisine bu hafta ikili test yaptırdık. ve testin sonucun da ds olma ihtimali 1/90 çıktı. şimdi yurt dısında yapılan bir test varmıs nft sanırım anneden kan alınarak kromozom incelemesi yapılacakmıs. bu konu hakkında dogru testi nasıl yaptırabiliriz. ultrasonda ve diger testlerde çok saglıklı oldugu söyleniyor ama son test kötü çıktı ne yapmam gerekli sizce...

Kadın
De**** Ac**** –

Korunmasız ilişkiden 10 gün sonra beklediğim tarihte regl oldum. 2. ay pembe renkte daha az ama her zamanki kadar süren bir kanamam oldu ve bu süre zarfında bir ilişkim olmadı. Sizce hamile olabilir miyim?

Kadın
Te**** Di**** –

Esimlen 5.tup bebek denememizde gebelik elde ettik 7.aylik gebelik te esim yan olarak yattiginda bebek asiri hareket etmekte .ve bogazinda ,girtlaginda asiri yanma olmakta . Bunlar normalmi?

Kadın
Es**** şe**** –

Merhaba doktor bey. Ben kasım 3'te hasta oldum ve 7'de bitti normalde de bu şekilde sürer. Adetimden 1 hafta önce sürtünme yoluyla ilişkiye girdim fakat boşalma kesinlikle olmadı sadece zevk suyu vardı. Hasta olduğumda kan rengi tam kırmızıydı ve azar azar geliyordu. Günde 2 pet kadar.. Sonlarına doğru ise az miktarda PIHTI geldi. Adetimden 5 gün sonra idrar testi yaptım ve sonuc negatif çıktı. Size sorum acaba bu kanama yerleşme kanaması olabilir mi ? ve idrar testine ne kadar güvenebiliriz ? Teşekkür ederim şimdiden cevabınızı bekliyorum.

Erkek
İR**** ÇE**** –

Merhaba kolay gelsin, Bankacıyım ve gün içerisinde hareketsizlikten dolayı akşamları salonda spor yapmaya çalışıyorum.Normalde atlet+tişört giyerdim.Ancak akşam sadece pamuklu tişört ile sporumu tamamladım.Koşu bandında uzun süreli koşu ve mekikten sonra göğüs-meme ucunda tişörtüme geçen kanama olmauş ve meme ucu hafifte olsa bir acı oluştu.Sebebi ve çaresi nedir,bir doktora mı gözükmek gerekir

Kadın
as**** ay**** –

Hocam merhaba; Benim regl dönemi sonrası 2 haftaya yakın akıntım devam etmekte ve korkuyorum ilk defa böyle birşey ile karşılaştım.Kahverengi akıntı ve kum gibi birşeyler gelmekte geçer diye bekledim ama devam etmekte öneriniz nedir ? Çok teşekkürler..

Kadın
Me**** Ya**** –

Ben iki kez hamilelik başlangıcında açlık 120 olan şekerimi düşürmek için günde üç kez toplam 18 cc insülin kullandım. İlkinde kese boş dediler, düşük yaptım. İkincisinde 7 haftalıkken kalbi ve gelişimi durdu. Bunun insülinle bağlantısı ne olabilir? Muhtemelen Tip2 şeker hastasıyım. Ancak doktor bunu araştırma gereği duymadan insülin verdi. Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Kadın
ME**** BA**** –

Merhaba hocam, 24 yaşında bekar bir gençkızım.Son 1 yılda çok kilo aldım ve karnımda anlamsız bir şişlik mevcut.Vajinal akıntım sarı,yeşilimsi ve kokulu son 2 aydır.Sizce durum nedir? Acil muayene olmam gerekir mi?

Kadın
be**** ir**** –

göğsümde kaşıntı,kızarıklık,su gibi sarı bir akıntı var.bunun nedeni nedir?

Kadın
Ul**** Ak**** –

Merhaba, 3 yıllık evliyim ve yaklaşık 6 aydır Reacutane kullanıyorum. Bu ay sonu itibari ile bırakabileceğimi iletti Doktor’um. Önce 20 mg ile başladım. 1 ay 20 mg kullandım. 45 gün 30 mg kullandım. 45 gün 20 mg düşürdüm. 45 günde 10 mg kullandım ve en sonunda 2 günde 1 10 mg almaya devam ediyorum şubat sonuna kadar. Bebek yapmayı istiyoruz bu tedavim sebebi ile Bebek yapmayı ertelemek zorunda kaldım. Dr’um bana ilacı bıraktıktan 15 gün içinde ilacın vücuttan tamamen atıldığını, 2 regl dönemi geçirdikten sonra da Bebek yapabileceği söyledi. Zaten yüksek mg kullanmadığımız için problem olmayacağını iletti. Ama herkesin uzmanlık alanının farklı olacağını düşündüğüm için size sormak istedim. Bu konuda web de bir çok farklı bilgi var ve güvenemedim. Kimilerin yorumu 2 yıl sonra Bebek yapılabileceği 1 yıl beklemek gerektiği ve en az 6 ay beklenmek gerektiği gibi farklı bilgiler. Ne kadar beklemek gerekir bebeğin sağlığına zarar vermemesi için beni bilgilendirebilir misiniz?