Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Kadın
SE**** KO**** –

sayın doktor bey ben yozgatda yaşamaktayım 20 gün önce grip oldu gribin ikinci gününde doktor dil üzerinde lekeleri uzman kkb görünmemi istedi üniversite devlet ve özel hastaneye 3 farklı doktora gitmemee rağmen dil üzerindeki lekelerin olan bir durum olduğunu söylediler yaklaşık 15 gündürde isal olmaktayım 4 gün antibiyotik kullandım daha sonra bıraktım isalde dolayı dil temizliği yapıyorum gargara diş fırçası ile dil temizliği ama daha henüz geçmedi.bana bu konuda yardımcı olabilirbisiniz.

Kadın
ay**** tö**** –

8 aykık bir olum var doğuştan 150 duyma kaybı var tesler yapıldı kulak hücrelerinin bazılarının olmadını söylediler ve bir tedavisi yok dediler siz ne diyorsunuz

Kadın
na**** ak**** –

Hocam,kizim 11 yasinda gecen ay kusmadan novosef ve suprax kullandiktan sonra geniz akintisi basladi.kizimin tozakari.a alerjisi var suprax bitti ama geniz akintisi bitmedi.antihistaminik kullandik fakat 2 hafta sonra ates,halsizlik ve cok yogun bir geniz akintisi oldu.enfexia ve onceair baslandi bugun 7. Gun ates yok (14gun devam edicekmisiz)fakat hala yogun bir geniz akintisi var devamli bogazini temizliyor direncli olmasindan cok korkuyorum sizce akintinin gecmemesi bunu gosterir mi ne yapayim farkli bir kulak burun bogaz uzmanina gotureyim mi zaman kaybetmeden kizimi?

Kadın
ce**** ak**** –

hocam hayırlı akşamlar özür dilerim rahatsız ediyorum ben 1 ay önce konkalarımı yaktırdım burnumda şişme oluyordu doktor alerjiden diye ilaç verdi 1 ay kullandım fakat burnumun dışında şişmeler oluyor uc ve kaş arasında kıkırdak kemigimdede belirdiler oluyo şiş gibi doktoruma danıştım fakat net bir cvp alamadım başımada ilk kez geliyo burnum kendi kendine şişip duruyor dışta bi küçük burun oluyor bi bakmışım büyümüş gerçekten kafam karışık

Kadın
Bi**** In**** –

Sayın hocam 3.5 yaşında bir oğlum var. Bundan 2 ay önce her iki kulakta sıvı tespit edildi. Geniz etide var. Şu anda sudafed.Cetriyn ve burun damlası kullanıyor. eğer geçmezse geniz eti ameliyatı kulağa tüp dendi. Geniz eti ameliyatı olmadan kulaktaki sıvı için bir işlem yapılabilir mi?

Kadın
GÖ**** TO**** –

iyi günler Tanfer Bey, Menier hastasıyım,yaklaşık 10 yıllık bir geçmişim var,genelde sol kulağım çınlamaya başlar ve 1-2 hafta içinde atak geçiridim,uykusuzluk(vardiyalı çalışıyordum,gece dahil) ve stress genelde etken oluyordu fakat ataklar çok sık değildi.3 sene önce hamile kaldım ve 5. ayımda üzüleceğim bir olay yaşadıktan sonra hayatım değişti,ilaç da kullanamadığım için ataklarım ilerledi ve şiddetlendi,kulğıma iğne oldum ama işe yaramadı,çocuğum olduktan sonra uykusuz gecelerle ataklarım artmaya devam etti ve çocuğum 3 aylıkken baş dönmesi için ilaç almaya başladm(vasoserc).İşe ara verdim.Yaklaşık 1 senedir atak geçirmedim ama hamileliğimdeki ataklardan sonra sol kulağımda %40 işitme kaybı oldu ve çınlamalarım hiç bitmedi,uykusuz ya da stresli dönemlerimde çınlama benim sinirlerimi bozacak, gözlerimi açamayacağım kadar artıyor..Emzirdiğim için ciddi bir ilaç tedavisi uygulayamadım. Ama yeniden işe başladım ve çınlamarım çok kötü,ataklara sebep olmasından korkuyorum ve bu sesten kurtulmak istiyorum.Nasıl bir yol izlemeliyim? Teşekkür ederim

Kadın
Fa**** I **** –

Merhaba Hocam, erkek arkadaşımın penisinde su kabarcığı gibi yaralar vardı. Biz onunla beraber olduk ve oral seksde yaşadık. Boğazımda şişlik ve sivilce gibi birşey oldu. Çok acıyor yara gibi ve ateş yapıyor dudağım uçuk olacak gibi. Sayet ucuk ise boğazımı nasıl iyileştirebilirim. Ve bu durumlardan kendimizi nasıl oral olarak koruyabiliriz?

Kadın
El**** Ko**** –

Merhaba yutkunurken boğazımdan kırt diye ses geliyor yemek yerken çok fazla değil ama içecek içerken ve yutkunurken dışarıdan rahatsız edecek şekilde duyuluyor pandemi döneminde hastaneye gitmek istemiyorum cevaplarsanız çok sevinirim.