Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Kadın
Nu**** Ci**** –

Presakral bölgede yaklaşık 5 cm çapında kitle lezyon u görüldü tesadüfen jinekolojik muayene esnasında görüldü yeni tekrar bt çekildi aynı büyüklükte duruyor 5cm hic büyüme yapmamis doktor ameliyat ın riskli olduğunu söylüyor ne yapmam gerekir bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim biopsi de yapilamiyor içi çok yoğun homojen siviyla dolu şimdiden çok teşekkür ediyorum saygılar.

Kadın
Ze**** tu**** –

Hocam merhaba anal inkontinans ameliyati oldum makattA catlak oldu her diskilama sonrasi kaniyor sizden ricam tavsiye edebileceginiz etkin bir pomat varmi progtolog kullandim fayda görmedim sizin bir öneriniz varmi tesekkurler saygilar.

Kadın
ZE**** CE**** –

hocam makat içi sigillerim var.haftaya randevu aldim.gelirken yapmam gereken seyler varmi yada tahliller. kolonoskopi oldum.birde liv hospital hastanesinde sigillerin yayginlik durumuna bakildi.baya yayginlar yakim islemi olmadi.size yönlendirdiler . aç yada makat içini bosaltarak gelmem gerekir mi. ankarada oturmuyorum.sadece cumartesileri izinliyim. zonguldak dan gelecegim.