Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Erkek
mü**** öz**** –

hocam merhaba ben 19 yaşında zayıf bir bireyim sol art.19-40 bnm 37 sağ atriyum 20-30 yazıyo bende 38*38 yazıyor. my -1 ty 1 sonuçta da hafif my / ty yazıyor. ef ise 60 hocam bu değerlerin kağıttaki değerleri geçmesi bni çok korkutuyor açıkçası bi açıklar mısınız .

Prof. Dr. Rifat Eralp ULUSOY
Rifat Eralp ULUSOY -

Değerlerinizde Bir Anormallik Yok. Sadece Hafif Kapak Yetersizliği İçin Takip Edilmeniz Gerekmektedir. Geçmiş Olsun

Kadın
Se**** Öz**** –

Ben 15 yaşındayım. Kalp atışlarımın fazla olduğu için doktorum bana Dideral diye bi hap verdi (40mg). Bu hap benim için güvenli mi? Beni tedavi eder mi? Hayatımda ne gibi değişiklikler olur?

Prof. Dr. Rifat Eralp ULUSOY
Rifat Eralp ULUSOY -

15 Yaş Ve Diğerleri Kombinasyonu İçin Sizin Muayene Edilmeniz Gerekiyor. Gelirseniz Net Konuşabilirim. Geçmiş Olsun.

Erkek
Ah**** Ba**** –

Ben 13 yaşındayım . 2 Böbrek damar tıkanıklığı var . İslemler kolay mı? Neler yapacaklar? Bİ bilgi alacktim.

Erkek
mu**** öz**** –

Merhaba benim babam 53 yaşında yaklaşık 120 kilo 1.86 boyunda gunluk spor yapmasa bile hareket ediyor hipertansiyonu var kalp krizi riski varmı

Erkek
Be**** Ha**** –

18 yasinda sporcuyum. Efor normal ama ekoda hafif mitral yetersozlik cikti ne yapmaliyim iyi gunler

Kadın
Hi**** Bo**** –

Hocam selamlar.esim 34 yasinda endokardit teshisi konuldu.bakirkoy dr.sadi konukta kalbine ti dedikleri hortumdan attilar. Ancak enfeksiyon görülmedi. Ama teshis üfürüm yuksek ates terleme olmasi nedeniyle bu teshis koyuldu.ancak crp lokosit vs butun tahlilleri mevcut hepsi temiz. Enfeksiyon bölümün de dr.sadi konukta yuksek ates sikayetiyle yatmaktatiz.endokardit kesin tani konulmasi icin sikayet haricinde baska tetkikler var midir ne yapabiliriz.mail adresini verirseniz tahlilleri yorumlamanizi isterim mumkunse.benimki hilal.bolut@saglik.gov.tr yada hilalbolut@gmail.com