Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Erkek
NU**** İN**** –

merhaba, Daha önce bahat hospital ve safa hastanelerinde görev yaptınız mı? Şu anda Kolan hastanesinde mi görev yapmaktasınız.? Ya da size nasıl ulaşabiliriz.? Teşekkürler.

Erkek
ak**** öz**** –

merhaba hocam benim yaklaşık 2 yıldır yaşadığım ayak topuklarından dizlere vuran sıkışma karıncalanma kramp şeklinde çok şiddetli ağrılarım var. her geçen gün artmakta sabahları kalktığımda bile ağrıyla halsizlikle uyanıyorum. az bir mesafe yürüdüğümde bile topuklarımda başlayıp düzlerime kadar kasılmakta. bununla ilgili birkaç defa ortopedi,fizik tedavi bölümüne gittim başta taban çökmesi düz tabanlık olabilir denildi daha sonra bel fıtığı olabilir denildi bel emarı çekildi ağrı kesiciler ayakkabı içine koyduğum tabanlıklar verildi fakat hiçbiri ağrımı kesmedi.. sonuç olarak bel fıtığı çıkmadı topukla alakalı herşey normal denildi fakat ağrılarımda değişen birşey yok. son zamanlarda ayaklarımda yanma ve uyuşmalar başladı acaba başka bir bölümle alakalı olabilirmi yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim..

Kadın
er**** ça**** –

merhaba hocam sağ ön kol kemiğimin 2 side kırılmıştı ameliyat oldum ve şu an kolum sağ alt tarafında dikişe bağlı yağ bezesi oluştu cevabını verirseniz sevinirim

Kadın
Er**** ar**** –

Merhaba hocam Uç koksigeal vertebra seviyesinde 5.5mmçapindaT2hiperintes kistik yapi mevcuttur.. Bu ne anlama gelmektedir.Nasil tedavi uygulanir.