Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Kadın
Ha**** Ga**** –

Merhaba,sayin Recai Hoca, Beni bir sorun cok rahatsiz ediyor,26 yasim var ve sol yumurtaligimda 7 sm buyuklukde kista var,bir kac aydir ben doktorun yanina gidiyorum ama her defasinda doktor bunun yalniz ameliyatla aradan kaldira bileceklerini soyluyor.Ben ameliyyatdan cok korkuyorum,bundan kurtulmak icin mutlaka ameliyyat mi olunmam gerekiyor,hocam Soylemeliyim ki,bu kista beni hic bir zaman rahatsiz etmedi.Sadece genel check up-a gittigimde bulundu.

Prof. Dr. Recai PABUÇCU
Recai PABUÇCU -

Öncelikle Geçmiş Olsun.Bu Yaş Grubunda,Bu Büyüklükte Bir Yumurta Kisti Eğer 6 Haftalık Takiplerde Devamlı Sebat Ediyor İse ,Cerrahi Olarak İncelenmeyi Hak Etmektedir. Kapalı Cerrahi,Kistler İçin Birinci Tercih Olmalıdır.

Kadın
dd**** bn**** –

meraba acil yardım edin lütfen :/.. 22 subatta adetim bitmişti ve 24 subatta analdan ilişkiye girmiştim boşalma oldugu için norlevo kullanmıştım sonrasında test yapmıştım negatif cıkmıstı ve 10 martta adet olmuştum.. fakat 9 nisanda tekrardan analdan ilişkiye girdim bu sefer boşalma falan olmadığı için herhangi bi hap kullanmadım fakat bugün (14.04.2014) cok az bi kanama farkettim adet olur muyum :/ hamilelik riski var mı yardım edin lütfen.. :

Kadın
bu**** öz**** –

merhaba hocam.31 haftalık hamileyim.vücüdumda isiliğe benzer kollarımda özellikle bacaklarımda ve gitgide yayılan kasıntılı bir rahatsızlık bas gösterdi.doktora gittim.advantan m losyon adında bir krem yazdı.bebegezaralı olup olmadığını kestiremediğim için kullanmadım.ama her gecen gün dahada artan bir durum.cok kasıntı yapıyor ve yayılıyor.heryerimi kapladı ne yapabilirim nolur yardım edin nolur.cok zor durumdayım.

Kadın
hi**** al**** –

merhaba hocam sizi rahatsız ettiğim için özür dilerim . ben 7 aylık evliyim . eşim hamile 6 aylık . sürekli bayılıyor günde en az bir sefer . ve aniden düşüyor . kaç sefer hastahaneye götürdüm gebelik için zararı olmayan 3 tane film çektiler herhangi bir şeyin yok dediler diğer filmlerde zararlı olduğu içinde çekemedik .lütfen artık bu bayılmalar çok tehlikeli bir hal almaya başladı bana yardımcı olun lütfen .maddi durumum pek yok inşahat işçisiyim özele de gidemiyorum lütfen yardım edin .bayılma sırasında herhangi bir titreme veya ağızdan su gelme yok normal uyku hali gibi .bayılmala süreside en fazla yarım saat en az 10 dk . lütfen lütfen

Kadın
na**** ka**** –

Merhabalar.bir adet basarisiz tup bebek denemmiz vartup bebegi birkerede sizin yapmanizi istiyoruz.yapikredi sigortadan ucrrti alabilmemiz icin universite hastanelerinden rapor ayarlayabiliyorsaniz.acil donus bekliyorum.kolay gelsin

Kadın
se**** lo**** –

merhaba hocam benim sol overde 17 ml endometriozis var daha öncesinde iki kez tüp bebek denenfi fakat bi türlü tutmuyor.yaşım 33 7 yılllık evliyim. kimi doktorlara göre sürekli denem gerektiği yönünde sizce nasıl bi yol takip etmeliyim teşekkürler.

Kadın
as**** ma**** –

rahimden idrar yapar gibi kendiliğinden iltihap gelmesi

Kadın
su**** ta**** –

kromozon bozuklugum var xxy tup bebek olurmu ne yapmalıyız

Kadın
be**** go**** –

Mrb 15 yıl önce ilişki yaşadım bundan sonra iktidarsızlık. Spermde azalma . Uretrada darlık. Ve uç kisminda duyu kaybı var 15 yıldır çocuk olmuyor acaba neden

Kadın
re**** yı**** –

Hocam merhaba bende cift rahim var laporoskopi oldum 2defa tüp bebk tedavisi uygulandı 1,si tutdu ama kimyasal gebelik oluştu 2.si tutmadı raporumun sonucu:GAA ve SŞA da litotomi pozisyonunda iken infraumblikal 1cm lik kesiden verres iğnsi ile girildi. pneumoperitoneum oluşturuldu. 5ve10nolu trokarlarla batına girildi. Gözlemde ortadn bitişik 1 ayrı uterin horn mevcuttu.(bicorni görüntüsü)uterin hornlar ahil her iki tüp her iki over normal biletaral tüp over ilişkisi normal sağ servikis normal servikal büyüklük ve görüntüde buradan yapılan histereskopiden unicorn uteri görüntüsü mevcuttu. sağ tubal ositum izlendi metilen mavisi verildiğinde sadece sağ tüpten geçti. sol serviks batın sol yan duvarında silinmiş halde idi bu serviksten herhangi bir mani pülasyon yapılamadı. Hocam 2 başarısız tedavinin üzerine nasıl bir tedavi uyguluyabilirsiniz rahimde birleştirilme yapılabilirmi nasıl biryol izliyebilinir bide kanda pıhtılaşma varmış yardımcı olurmusunuz lütfen