Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Kadın
hü**** de**** –

merhaba hocam; orta kulak ile ilgili ara ara problemler yaşadım en son sol kulak çene kemiğimiğin bitimde bir beze oluştu avcılar murat kölüklü devlet hasnatesinde baz tekikler yapılarak ultrason dahil iki kulağımın zarının %50 sinin açıkta olduğu ve kireçlenme olduğundan 2-3 dr kesinlikle ameliyat olmam gerektiğini olmazsam kalıcı duyu kaybım olacağını ve denge problemimin en üst seviyede olacağını belirtti.. burun kemiğim (kıkırkadakta) eğrilik ,sinüzitle birlikte maksimum 2 yıl sonra ameliyatın kaçınılmaz olduğu söylendi. Sizi bana tavsiye eden bir hastanız kesinlikle size muayene olmadan ameliyat olmam gerektiğini vurguladı. sizinle nasıl iritibata geçebilirim ? ameliyat olacaksam şayet siz ameliyatımı gerçekleştirebilir misiniz ? sizi nerede bulabilirim ?

Kadın
Ha**** Öz**** –

Mrb Hocam 27 sene önce Çorum’da bademciklerimi almistiniz bir sürü söylentilere ragmen bu karari alip beni o acilardan kurtardiginiz için size çok tsk ediyorum 35 yasindayim bu zamana kadar hiç sorunum olmadi aksine hep size dua ettim saygi ve sevgilerle degerli hocam.

Erkek
Em**** Ya**** –

2013 yılında burun ameliyatı oldum.sonra bas dönmesi ve burnumdan nefes alamama başladı.2016 yılında ayni hastanede 2.ameliyatı yaptılar.sonrasinda tekrar nefes alamama tekrar devam etti kulaklarımda basınç ve sürekli orta kulak iltihabı olmaya başlıyor ve halen nefes alamama ve baş dönmesi kulaklarda doluluk ve basınç devam etmekte.butun hayatım bitmiş gibi şuan. Lütfen yardım edin hocam.