Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Erkek
Em**** Öz**** –

merhabalar efendim iyi günler. benim rahatsızlığım 6.sınıftan beri devam ediyor ve şuan lise 4 'de okuyorum.Konuşurken içimde çok plan yapıyorum hızlı konuşacakmıyım kelimelerin yerini değiştirme çabasındayım sürekli devrik cümlelerle konuşuyorum . Bu olay annemdede var oda hızlı konuşuyor arada ama pek değil. Ben çoğu cümlede takılıyorum kapanık kalmaktan çok bıktım artık içimdekileri söyliyemediğim için çok kötü oluyorum hızlı konuşup rezil mi olucam düşüncesi var sürekli içimde . ben kitap okumaya başladım ama değişen bişey yine olmadı pek.Sizce ne yapmam gerekir nasil bitiririm bu hastalığı tedavi şartmıdır

Erkek
Ka**** YI**** –

1 yasinda oglum var 10 gün önce kusma ve isali vardi anne sütünün disinda yemek yada su içmiyordu 1 hafta önce emeklerken halinin ustune kafasi düsüp aglamaya basladi.nefesi kesildi morarmaya basladi vucudu kompile kasildi en yakin çocuk hastanesine götürdük hemen müdahale ettiler nöbet geçirdigini söylediler kan idrar tahlilleri yapildi birsey cikmadi eeg ve emar cekildi onlarda temiz cikti ama bu aksam aglarken yine tikandi hafif morardi sonra kendini toparlayip nefes almaya basladi.bunun sebebini ve o anda ne yapmamiz gerektigini ögrenebilirmiyim?