Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Kadın
TC**** Al**** –

SAĞ KOLUMDA ÖNCELERİ OMUZUNDA İLERLEYEN ZAMANDA BİLEĞİME KADAR İNEN AĞRIM VAR DEVLET HASTANESİNDE ORTAPEDİ BÖLÜMÜNDE MAUYENE OLDUM HERHANGİ BİR GÖRÜNTÜLEME YAPILMADAN TENİSÇİ HASTALIĞI DENİLDİ AYNI ZAMAN DA BOYUN FITIĞIM DA VAR NASIL Bİ TEDAVİ UYGULAMAM GEREKİR SİZE İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM

Fzt. Mari APELYAN
Mari APELYAN -

İyi Günler Ve Geçmiş Olsun Öncelikle, Boyun Fıtığını Merkezimizde Klasik Fizik Tedavi Ajanları Yani Sıcak Uygulamalar, Ağrı Kesici Akımlar Ve Ultrason'a İlaveten Vakum Enterferans Ve Kuru İğnleme Ve Boyun Koruma Prensiplerinin Eğitimi Şeklinde Tedavi Ediyoruz. Kuru İğneleme Akupunktur İğneleri İle Ağrılı Ve Spazma Uğramış Adeleler Üzerine Uygulanarak Yapılmaktadır. Ağrı Ve Spazm Üzerine Son Derece Etkili Yeni Bir Tedavi Modalitesidir. Özellikle Tenissçi Dirseği Gibi İnatçı Hastalıklarda Son Derece Olumlu Neticeler Elde Ettik. Tenisçi Dirseğinde Kesin Sonuçlar Alınmaktadır Bu Şekilde, Bunun Dışında Ön Kol Adalelerine Yönelik Germe Ve Güçlendirme Egzersizleri De İleri Dönemde Kalıcı Sonuçlar Elde Edilmesini Sağlamaktadır.

Kadın
Er**** BÜ**** –

Merhaba, kızımın 40-45" arası skolyoz ve az derecede kifozu var Etfal Hastanesi Tuğrul hoca sizi önerdi, nasıl bir tedavi yapılması gerekir? skolyoz tamamen düzelirmi? Yardımlarınızı rica ederim, Saygılar.

Fzt. Mari APELYAN
Mari APELYAN -

İyi Akşamlar, Dr Tuğrul Bey Kızınızdan Bahsetmişti. Dilerseniz 23123960 Numaralı Telefondan Gün İçersinde Bana Ulaşabilirsiniz, Detaylı Görüşürüz.

Kadın
Me**** me**** –

Hocam ben spor yapiyorum ve vucudumun bütün eklemlerinde aşırı ses oluşmaya başladı hiç bir yerden net bir açıklama yapılmıyor .

Kadın
Vi**** Ta**** –

Merhaba. Nasılsınız. Biz eski hastaniziz. Arkadaşınız dilara nin yakiniyiz. Benim annemin 3 gündür bir ayak agrisi var. Doktora gittik mr çekildi. Bel fitigindan olduğu söylendi. Duramıyor ağrıdan igne oluyor muscoril ve arveles. Aslında beyin ceraahi ameliyat dedi. Annem 74 yaşında kalp hastası olmak istemiyor. Bize bir yardımınız olur mu