Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Kadın
ay**** ak**** –

merhabalar ben 33 yasinda iki cocuk annesiyim benim kafamin tam üzerinde birsey baski yapiyor hissi oluo ve karincalanma yasiyorum.daha önce ilacli mrt cekiledi ama hic birsey yok denildi ayynizamanda ikinci cocugu dagurduktan sonra ücüncü hamileleigimi kürtaj oldum cocuklarim ufak bakamam die kürtaj oldum.daha sonra cocuk istedik ancak olmadi erkeklik hormonum yüksek kadinlik hormonum düsük cikti.ayrica cok cabuk acikma hissimde oluyor.kendi xcabalarimla 74 kg dan 64 kg düstüm boyum 170 cm.sorum cok korkuyorum hipofiz kaynakli olabilirmi die uyku uyuyamiyorum korkularimdan cocuklarim kücük cok endiseliiyim ilacli mr da hipofiz bezi görülmezmi anlamiyorum birtürlü nedir üzerimdekiler saygilarimla caresizligimle suan size yaziyorum.

Kadın
so**** me**** –

17 yaşında oğlumun uyurgezerlik durumu düzelmiyor ilaç tedavisi aldık fakat düzelmedi kendisine zarar verecek durumda nasıl tedavi olur tedavi başarılı olurmu? lütfen yardım edin

Erkek
me**** ış**** –

merhabalar hocam . öğretmen olarak mesleğimi icraa ediyorum. 15 yaşında geçirmiş olduğum kaza sonucunda kolum kırılması sebebiyle geceleri konuşma sayıklama, yürüme hastası oldum. her gece konuşuyorum ve ara ara ise de ayağa kalkıp geziyorum tabi bunları ben hatırlamıyorum ailemin söylediğine göre böyle davranıyormuşum. hocam ne yapmam gerekiyor. teşekkürler.

Erkek
hl**** **** –

merhama ben 25 yaşında biriyım sıkıntım . sureklı ve uzun sureli burun kanaması ve bayılma bunun nedenlerı ne olabılır yada nereye gitmeliyim ..?

Erkek
ZE**** YI**** –

merhaba hocam. ben vücudumdaki karıncalanmadan rahatsızım. sırtımdan başlıyor genellikle ve çok rahatsız ediyor, bazen kendimi öldürmek geliyor içimden, gerçekten çok zor durum. hangi durumlarda olduğunu artık bende çözemiyorum. ne olursunuz bana yardımcı olun ne yapmam gerek. ne yapacağımı bilmiyorum.... nörolojiye de gittim onlarda birşey bulamadı.

Kadın
me**** ka**** –

benım sol dirsegımde uyusma vardı dktra gıttım sınır damarlarında ezılme var dedı ılac verdı ama ılaclar ban cok gır geldı ılacları bırktm uyusmada gecmıstı ama suan yıne basladı hemde daha fazla sol ayagımdada basladıgı ve dha cok sınırlı olmaya basladım ılacla gecmesse amelıyt demıstı bu ılacla gecermı

Uzm. Dr. Hikmet ALOĞLU
Hikmet ALOĞLU -

Kol Veya Bacaklarda Uyuşma Varsa , Sinir İletimini Bozan Yaygın Hastalık ( Polinöropati ) Ya Da Belirli Bölgeye Yerleşen Sinir Zedelenmesi ( Tuzak Nöropati ) Olup Olmadığını Anlamak İçin Emg Denilen Test Yapılmalı Ve Tedevi Ona Göre Yönlendirilmeli , Nöroloji Uzmanına Müraccatınızı Önerilrim Saygılarımla Geçmiş Olsun

Kadın
Il**** Tu**** –

Hocam ben almanyada yasiyorum acaba mümkünse sizinle telefonda görüsebilirmiyim lüfven.