Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Kadın
Ay**** Ay**** –

BENIM 5 YASINDA BIR KIZIM VAR VE SON 2-3 GUNDUR GOGUSLERININ ACIDIGINI SOYLUYOR VE KONTUROL ICIN BAKTIGIMDA HAFIS SIS OLDUKLARINI FARK ETTIM ACABA NAPMAM GEREKIR BEN IRLANDADA YASIYORUM SUANDA COK ENDISELENIYORUM ERKEN ERGENLIK OLMA OLASILIGI OLABILIRMI YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVINIRIM SIMDIDEN TESEKKUR EDERIM

Erkek
ON**** DE**** –

45 günlük bir babayım oğlumun sağ omzundan sağ avucunun içine kadar kırmızı doğum lekesi var bu doğum lekesinin olduğu kısımlar kalın kollarına baktığında biri ince diğeri kalındır. buna hemanjiom dediler bunun tedavisi varmı vehangi bölüme başvurmam gerekir

Kadın
gü**** be**** –

8 aylık kızım,4.aydan beri geceleri çok sık uyanmaya başladı. Gündüz 2 ya da 3 tane toplam 2-3 saatlik uyku uyuyor. Akşam da 8-9 arası uyutuyorum fakat bazen yarım bazen de 1 saat uyuduktan sonra sık sık uyanmaya başlıyor. Bazen gece de 10 kez bile uyandığı oluyor. gözleri kapalı ağlamaya başlıyor. Kucağımda sakinleştirip tekrar uyutuyorum. Ne yapmalıyım bu konuda,fikir verirseniz sevinirim.

Kadın
şü**** du**** –

hocam sol alt kasağımın orada hafif bir ağrı var . ayrıca bende fmf(aile akdeniz ateşi de var.büyük bir iştahsızlıkta var bunun nedenini söylermisiniz. teşekkürler.