Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Kadın
Gi**** Ya****

Hocam merhaba. Ben 17 yasindayim ve gözümde ileri derecede göz tembelligi var. Hangi doktora gittiysem bana tedavisi olmadigini söyledi fakat sizin bir yerde göz tembelliginin tedavisi oldugunu yazdiginizi gördüm. Manisa'da yasiyorum. Sayet tedavi varsa yakin zaman için sizden randevu alacagim. Tedavi gerçekten var mi?

Kadın
Ba**** Öz****

Doktor bey merhaba, Bugün göz muayenesinde sag -1.25 ve sol -1.00, CYL: -0.50 AXIS :170 degerlerinde görme bozuklugum oldugunu ögrendim. Bundan 6 ay kadar önce baska bir doktora gittigimde bana benzer numaralari söyleyip bu kadar numara için gözlük kullanip gözünü tembellestirme gerek yok demisti. Simdi isyerindeki hekim ise kullanmam gerektigini söylüyor. Ikilemde kaldim sizin fikrinizi de ögrenebilir miyim? Tesekkür ederim.

Kadın
Mu**** gö****

Mrb hocam benim her iki gözumde sinek ucusmasi var yeni çikan vitreolizis lazer tedavisi uygulanmakta bu tedavinin basari orani nedir bu tedaviyi olup bu dertten kurtulmak istiyorum bana yardimci olursaniz sevinirim hocam iyi gunler

Kadın
ya**** ün****

slm hocam bnim sag 2.00 sol2.00 uzaktan ekrandaki yazilari okuyamiyorum 4 5metreden gozluk kullanmiyorum muayene oldugumda gozde sikinti yok tansiyon asimetrik filan yok sizce degerler normal mi nasil bi tedavi uygulamam lazim

Kadın
Er**** me****

Hocam ben askeri sinavi kazandim göz muayenesinde sol astigmat 0.50x80 dediler bu benim askeri rapor almama engel olur mu heyet raporu olumsuz verir mi

Kadın
Sü**** Ül****

Hocam Iyi Günler ! Hastanenizin 351310 protokol numarali hastasiyim.14.10.2009 tarihinde iki gözüme sizin tarafinizdan Lasiks operasyonu yapildi. Ameliyat sonrasi ilk 3 yil görme problemi yasamadim. Ancak daha sonraki yillarda her geçen yil görmemde azalma oldu. Kontrol için hastanenize tekrar geldim. Op.Dr. Mahir KENDUSIM gözlerimi muayene etti ve gözlük kullanmami tavsiye etti. Asagi yukari 2012 yilindan beri tekrar gözlük kullanmaya basladim. Gittikçe göz numaram büyümektedir. Ameliyat esnasinda eksik numara kalma ihtimali var midir? Var ise bunun düzeltilmesi mümkün müdür? NOT: Bir baska hastaniz ile yapilan yazismayi size hatirlatmayi uygun buldum. Sevgi ve Saygilarimla Sükrü Ülker "Tekrar Ameliyat - 23.11.2015 Hocam Kolay gelsin 2007 yilinda Hastaneniz de excimer laser ameliyati oldum Dr Berrin Töksü ameliyat etti ALMANYADAN YAZI YORUMSimdi bur daki Dr yeniden ameliyat olman gerekiyor dedi Garantisi oldugu icin dediTesekkürler Sinan GÖKER Op. Dr. Sinan GÖKER - 24.11.2015 Merhaba, Muayene ve tetkikler sonrasi göz yapiniz uygun ve lazer islemi sonrasi numara kalmis ise düzeltme islemi yapilir."

Kadın
Ke**** Ki****

Sinan bey merhabalar, kizim 14 yasinda Kayseri'de yasiyoruz. Gözünde dogustan Nistagmus rahatsizligi var geçtigimiz hafta yapilan muayenede buna ek olarak göz tembelligi ve duane sendromu teshisi koydular. Doktorlarimiz Ertugrul Mirza ve Hatice Arda duane sendromu için ameliyat karari verdiler fakat bu konuda tereddütlerimiz var ne kadar faydasi olur ya da durumu daha mi kötüye gider bu konu hakkinda dönüslerinizi çok acil bekliyoruz ameliyat tarihimiz 8 Aralik bu tarihten önce karar vermemiz gerekiyor simdiden tesekkür ediyoruz.

Kadın
Uf**** BO****

Merhabalar. ben 3 ay önce istanbulda özel bir hastanede gözlerimden excimer lazer tedavi ameliyati oldum. Sagda 4 derece astigmat solda 3.75 astigmat ve 1.25 hipermetrop vardi. Ameliyat sonrasi astigmat 0 oldu ama sag gözümde 0.5 sol gözümde 1.0 miyop var. Ama benim size soracagim asil soru bambaska. Ameliyat olduktan sonra önceden isiklari çok keskin görebiliyordum. Ama suanda isiklarin etrafinda çok belirgin bulanik isik yayilmasi oluyor. Ben bunu doktoruma sordum yanit veremedi farkli bir doktora gittim. gözümü inceledi lazerin gayet basarili oldugunu söyledi. sonra göz bebeklerimi büyüten bir damla damlatip gözün arkasini inceledi ama oda bana bir cevap veremedi herseyin normal göründügünü söyledi. ben grafik tasarimciyim ve size isikta nasil gördügümü tarif etmek için asagidaki linkte bir resim paylasiyorum. Bu resimde gece gökyüzündeki ay var ama bunu birde trafikteki halini düsünün. yada isiklari çok olan bir ortamda. çok kötü birsey bunun nedeni ne olabilir? Ne yapmam gerekiyor yardimci olursaniz çok sevinirim.

Kadın
Se**** Ka****

Sag gözümdeki siyah benek sola gitmiyor. Damar tikanmis dediler. 38 yasindayim. Çaresi yok dedi doktorlar. 0.50 ve 0.75 numarali gözlük kullaniyorum. Sag göz kapagi yariya kadar düsük hem görmemde zorlaniyorum hemde görünüste zorlaniyorum. Benim bu göz sorunum gözüme darbe aldiktan sonra oldu. Gerçekten bu soruna çözüm yok mu. Tesekkürler

Erkek
yü**** Ku****

Hocam merhaba 49 yasindayim 2 senedir yakin gözlügü kullaniyorum numarasi 1.75 gözlükler kurtulmak istiyorum simdi lazer tedavisi olsam atiyorum 3-5 veya 10 sene sonra gözlerimde yakini görememe de sikinti çekermiyim.tsk ederim.