Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Kadın
Se**** Se****

Dr. Gokce Hanim, Benim 9.5 yasinda kizim var. Biz Avusturalya da yasiyoruz. Haziran ortasi Turkiyede olacagiz ve 5 hafta kalacagiz. Kizimi size getirmek istiyorum fakat bu zaman dilimi yeterli olacakmi acaba. Simdiden tesekkur ederim.

Kadın
Ba**** ka****

hocam merhaba bir doktorumuzun tavsiyesiyle sizinle görüşmek istedik fakat uzmanlık alaniniza tam olarak giriyor mu bilemedik gelmeden önce bir soralım istedim.kızım iki yaşına girmek üzere 4 4 kelimeyle konuşuyor sadece randevu alalım mı?

Kadın
ce**** yı****

Orhan merhaba umarım hatırladın seni görmeyi çok isterim senin için de sakıncası yoksa görüşelim selamlar.

Kadın
nu**** uz****

merhaba hocam benim 4 tane çocuğum var 9 aylık ikizlerim biri kız biri oğlan 2,5 yaşında bir oğlum şuan sıkıntıları olan çocuğum ise 7 yaşındaki ömer im birinci sınıfa başladı sınıfta tek başına öretmen olmadan durmuyor teneffüste oynamıyor bahçeye çıkmıyor çok korkuyor ilk zamanlar öretmenler odasında oturuyordu sonraları öğretmeni kapının dışında dur orda bekle öyle alışıcaz demiş bır gün okuldan eve geldiğinde içeri girer girmez ben okula bır daha gitmek istemiyorum en sevdiğim arkadaşım yiğitle öretmenler odasının kapısında oynuyorduk ama o bahçeye çıktı ben korktuğum için çıkamadım ve oynumuz yarım kaldı okul hiç eylenceli deyil ben okulu sevmiyorum diye ağlamaya başladı.bu olaydan sonra ben de teneffüslerde oynasın diye okula gidiyorum.şimdilerde dersi dinlemiyor dersin huzurunu bozuyor çok sinirli birgün iyiyse birgün tam tersi sinirli hıçın laf dinlemez oluyor.ders yaptırırken ağlıyor yapmak istemiyor 2 yaprak ödevi dört beş saate bitiremiyor yazmıyor.ders yapmak istemiyor ne yapacağımızı bilemiyoruz çok zor durumdayız bize yardım edebilirmisiniz.

Kadın
El**** Av****

Merhaba Dr. Hanim. Benim 8 aylik oğlum var ve çalışıyorum. Annem bakıyor kendisine ve anneannesinde yatılı kalıyor. Pazartesi akşamı bırakıyorum, cuma akşamı alıyorum. Kaldığı süre içerisinde 1 veya 2 gece görmeye gidiyorum. Sabah birakip,aksam almak gibi bir durumumda yok. Benim öğrenmek istediğim,  çocuğum açısından herhangi psikolojik sıkıntı yaratır mı?  En önemlisi anneye olan bağımlılığı azalır mi ? Ben bu süreci nasil gecirmeliyim.. Cevabınız için teşekkür ederim.

Kadın
Ne**** Şİ****

Dr.Bey merhaba,giresundan size ulasıyorum.Oğlum 7 yaşında ve 1.sınıfa başladı. Rehber ögretmenimiz ve sınif ögretmenimiz oğlumun sınifta ve heryerde çok hareketli olduğunu derste en fazla 10 dk. Dikkat gösterebildiğini, ayaga kalktığını masaların üzerine çıktığını, eşyalara tekme attığını, masasını karaladıgıni ..... enerjisini atamadıgini ve yardim almamiz gerektigini söylediler.Nasil görüşebiliriz sizinle , bize yardimci olursaniz minnettar oluruz

Kadın
ey**** uz****

Merhabalar.Ben emekli öğretmenim ergenlikten beri kirli kadın çamaşırı koklama hastalığım var.Onlar ile cinselliğimi,mastırmasyon yaparak gideriyorum.Evliyim bu hastalığım hiç sönmeden devam etti ediyor.Başka bir şey onları hayal ederek cinsel dürtülerimi tatmin etmeye çalışıyorum.Başka cinsel bir hastalığım daha var onu sonraya bırakıyorum.Uzman doktor olarak kısa değerlendirme yaparsanız memnun olur saygı sevgilerimle.

Kadın
me**** bo****

hocam ben aklımdakı kötü düşüncelerı atamıyorum neden allah korusun ölecem ve delı olacam düşüncesı bunları atabılsem yada bunların ilacı olsa ne guzel olur

Kadın
ne**** öz****

merhabalar, bende yürüyen merdiven korkusu başladı. aşağı inerken o ilk adımı birine tutunmadan atamıyorum. daha önce böyle bir korkum yoktu iki senedir var. ve başıma bununla ilgili hiç bir olayda gelmedi. araba kullanma ve deniz korkumuda atlatamıyorum. nefesim kesiliyor ve bütün vücudum titriyor. ne yapmam lazım hangi branştan destek almam lazım teşekkürler

Erkek
Me**** To****

Hocam merhaba.Bende bazı sorun diye tabir ettiğim sıkıntılar mevcut.Ben her zaman benim dediğim olsun istiyorum.Olmadığında ise çok büyük tepkiler verip sinirleniyorum.Bazı zaman krizlere magruz kalıp kendime ve karşımdakilere unutulmayacak zararlar ve sözler sarfediyorum!Kendi kişiliğimden farklı biri olduğumu daha iyisi oldugumu ve bende iyilerine düşman oldugumu hissediyorum anlaşamadığımı kıskandığımı düşünüyorum.Örneğin farklı bir ortamda yani arkadaş ortamında benden üstününü gördügümde neşeli olamıyorum nasıl onu geçebilirim diye kıskançlıklar içine giriyorum.Ama bir ortamda benden üstününü göremediğimde çok neşeli bir hale bürünüyorum aslında kendime güveniyorum fakat bazen oluyoki kendimi en dipte görüyorum.Herşeye takıntılı bi hale geldim!Aile ortamım küçük yaşlarımda pek parlak değildi.Annen babam boşanmış bana babannem ve dedem bakmış bu yaşa getirmişti.Okumamıştım çalışmayı sevmezdim ve bi çogu kez assagılanmıştım.haklarını yiyemem fakat dedigim gibi parlak bir aile yasamım yoktu.Birde arkadaş ortamım kısıtlı az arkadasım dostum var.Bana yakın olmaya calısan arkadaslarımdan suphe duyuyorum param içinmi benimleler arabam var diyemi bi çıkarımı var acaba diye diye arkadasta edinemiyorum.Sevgilim var 1 bucuk sene oldu cogu kez az olur mılyonlarcakez ona etmedigimi bırakmadım.Anlattıklarımla sınırlı degil daha bi çogu şey var ama ben bunları aşmak istiyorum kendimi kendim oldugum için sevmek istiyorum.Şimdiden teşekkürler