Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Kadın
Üm**** Vu****

İyi günler hocam 3 yaşındaki oğlumun uzun zamandır kan değerlerine bakılmamışı ve geçen hafta bakıldı hastaneye daha gidemedim sonuçları için ama laboratuvar sonucuna baktım değerlerin bazıları yüksek size yazıyorum Hgb miktarı 14,8 9,8 - 13,4 g/dL Yüksek Hematokrit (%) 43,7 28,3 - 40 % Yüksek Ferritin 36,8 6 - 24 Yüksek bunlar nedir hocam bilgilendirirseniz çok teşekkür ederim şimdiden..

Kadın
De**** Eş****

Merhaba Zeynel bey. Sadece anne sütü ile beslenen 9 kg olan kız bebeğim 6. Ayını doldurdu. Ek gıdaya geçişte günlük menü tarzında bir program uygulamak istiyorum. Cam rendede elma-armut suyu elde ederek birkaç çay kaşığı vererek başladık ama neyi ne kadar zaman sonra ve ne miktarda vereceğim konusunda size danışmak istedim, cevaplarsanız çok sevinirim, iyi çalışmalar dilerim.

Kadın
es**** gu****

Hocam hangi hastaneye gectiniz size ulasmam lazim cebinizi ariyorum ama ulasamadim bir turlu

Kadın
ne**** gü****

kızım 4 yaşında .3 yaşında kreşe başladı ve grip olmasıklığıda ayda 3 kez bu 9 aydır devam ediyor.bu arada havale .sinüzit.orta kulak iltihabı ve geniz eti büyümesi ve enson 5 gün önce astım olduğunun öğrendik.kan testi yapılmadı.aleji testi yapıldı nerdeyse herşeye karşı alerjisi varmış.bunları yazmak kolay ben çok üzgünüm elimden geldiği kadar kızımın her şeyine çok titizlikle eğildim.şimdi neyapıcağımızı bilemiyoruz çünkü bier senedir 8 farklı doktor ile tedavilerimizi sürdürdük herkes birbirini yalanladı bu işte uzman olan siz siniz ben sadece anneyim yardım edin lütfen.ecrinnurum iyleşsin.

Kadın
nu**** ak****

mrh.benim 4 yaşında bir kızım var ve sürekli gözaltlarında morluk var. dışarından herkes uykusu mu var diye soruyor yorgun görünüyor diyorlar. ama uykudan uyansa bile hep aynı görüntü.bu durum uzun süreden beri yani 2-3 yıldır var. önceden çok uykusuz sürekli ağlayan bir çocuktu buna yordum önemsememiştim. ama şuan kafama takılıyor.bu konuyla ilgili sizden bilgi almak istiyorum neden olabilir ne yapmam gerekir.

Kadın
er**** yü****

slı hanın hizmet hastanesinden ayrılmışsınız hayırlı olsun şimdiki görev yeriniz neresi ?;

Erkek
Ha**** Öz****

oğlum 14 aylık kulak arkalarında ve ensesinde nohut tanesine benzer şişlikler oluştu ilk önce beslenmesi azaldı hastahanedençocuk doktorunun verdiği ilaçlarla mesi düzeldi dr tahlillerde bazı değerlerin yüksek olduğunu viral enfeksiyon olabileceğini söyledi ateşi kusması yok viral enfeksiyon nedir tehlikelimidir

Kadın
ze**** do****

iyi gunler. ben kizim 10 aylik ve ayaklari kokuyor ustelik her gun corapsiz. ne yapmam gerekiyor? tesekkurler

Kadın
Ga**** sa****

Tobrasedı doktorumuz göz capaklanması ıcın verdı kullanmalımıyım bı zararı olurum bebeklere

Kadın
an**** ka****

hocam bende astım var ventolin kullanıyorum önerebileceğiniz başka ilaçlar varsa sevinirim yaşım 13