Son teknoloji Lazer tedavisinin ücreti ne kadar.? İki göz için. İki çocuğum var 20ve 25 yaşlarında lazer tedavisi yaptırmak istiyorum.
Son teknoloji Lazer tedavisinin ücreti ne kadar.? İki göz için. İki çocuğum var 20ve 25 yaşlarında lazer tedavisi yaptırmak istiyorum.
hocam iyi günler dilerim. lütfen yardimci olun. Ben polis olmaya hak kazandim ancak gözlerim astigmat ile beraber siniri asiyordu. bu yuzden hiç düsünmeden gözden lazer tedavisi olmaya karar verdim. tedaviyi prk yöntemi ile oldum. ancak doktorum bana net bir sekilde 2 hafta içinde iyilesirsin demisti. ancak 3. hafta geldi ve kontrole gittim iyilesmen uzayacak 1 ay sonra tekrar gel kontrole dedi.. prk yönteminde iyilesmenin uzun sürdügünü biliyorum suan 5. haftadayim iyilesme belirtisi göremedim. ancak baska bi problem daha var hocam. ben tedaviden sonra gölgeli görmeye basladim. tv de alt yazida gecen yazilarin üstünde net gölgeli olarak bi satir daha beliriyor. bunu doktoruma söyledigimde gecicek düzelicek demekten baska bise söylemiyor. bi yaziya sürekli bakinca gölgeler kayboluyor sonra yavas yavas tekrar geliyor. çok zor durumdayim hocam. polislik hayal oldu zaten. göz sagligimdan da oldum nolur yardimci olun. doktorumu degistirmelimiyim.
Genel Bir Göz Muayenesi Ve Ölçümler Sonrası Göz Yapınız Lazer İşlemi İçin Uygun İse Lazer Uygulaması Yapılabilinir.
Hocam öncelikle iyi günler . Gözüm -1 ve -1.25 uzaktaki yazilari göremiyorum . Hava harp okulu için iz birakmayan göz ameliyati olmasi lazim bu mümkün mü ? . Bir sorum daha var ameliyattan sonra göz derecesi sifirlanirmi ? . Simdiden verdiginiz cevaplar için tesekkür ederim iyi günler