Merhaba qliarista doğum kont.hapı kullandım adetin sadece 2 gün surdu ve çok az sizce bu normal mi
Merhaba qliarista doğum kont.hapı kullandım adetin sadece 2 gün surdu ve çok az sizce bu normal mi
mrb ben pcos hastasıyım 3 senedir cocuk istiyoruz fakat iğnelerle mümkün olmadı nisanin 13 de laporoskobi ve histereskobi oldum ve hiç bi sıkıntı çıkmadı nisan ayının 5 de ağdet gördüm enson ve bu ay 15 güngür göğüslerimde hassasiyet var ve sol kasıgımda ara ara batma seklinde kramplar ayın 7 de cok az kahverengi kanamam oldu dikkat etmesem anlıyamıcagım kadar az ağdet oluyorum sandım fakat üstünden 10 gün geçti ve daha hiç birşey yok.
Doktor hanım ben en son adetimi 13 temmuzda oldum evliyim ama hala adet olmadım kasığımda karnımda sırtımda ağrılar var arada midem bulanıyor başım ağrıyor sık sık tuvalete gidip geliyorum canım bol,bol,meyve istiyor göğüslerinin üçü koyulaşdı ve sıvı geliyor gebelik testi yapıyorum iki çizgi çıkıyor biri koyu diğeri açık kırmızı çıkıyor bugünde damla damla kan geldi acaba hamile miyim
Merhaba Sistemdeki Aksaklık Nedeniyle Sorularınız Bana Yeni Ulaştı Bu Nedenle Sorunuza Şimdi Yanıt Verebiliyorum. Kanda Gebelik Testi Doğrulamanın En Emin Yoludur. Dilerim Gönlünüze Göre Sonuçlanmıştır Durum. Sevgiler.