Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Erkek
TC**** El**** –

oncelıkle ıyı aksmalar hocam ben yenı uyeyyım nasıl konusacagım bılemıorum .3 gun once ankarada kudretgöz hastanesıne gıttım orda lazer tetkıkı yaptılar ama bu gozlere lazer ve normal amelıyat olmaz dedıler yaoarlarsa gozlerın daha kotu olur dedıler .askerlık ıcınde muaf olabılme ıhtımalın var dedı .ben zaten askere gıtmek ıcın tedavıye gıttım .ınternetten 33 derece mıyop olan ınsan gozluk kullanmıyo dıye yazmısla bu dogru mu kı dogru ıse eger benım ıcın nasıl bır amelıyat gerklı olur hocam recete yazan numaraları su sekıl de -3.75 -6.00 bu gozun axisi 10 -5.25 -5.00 bu gozun axisi 170 ( 170 olur mu 17 mı yoksa axis ) numaalar bunlar sımdıden tesekkurler ne olur bır yol gosterın

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Genel bir göz muayenesi ve tetkikler sonrası göz yapınız uygun ve numaralarınız durmuş ise lazer operasyonu olabilirsiniz. Sizin numaralardan ziyade kornealarınızla ilgili bir sıkıntı olabilir. Sonuçlarınızı bizimle paylaşırsanız daha net bilgi verebiliriz.