
Sayin hocam; ben 12 yasindayim Uzaği göremiyorum ve doktora gittim gözlük verdi ama gözlük takmak istemiyorum ve gozluk hic takmiyorum napmaliyim. .
Sayin hocam; ben 12 yasindayim Uzaği göremiyorum ve doktora gittim gözlük verdi ama gözlük takmak istemiyorum ve gozluk hic takmiyorum napmaliyim. .
bundan 5 yıl önce lazer operasyon olma düşüncesiyle gittiğim dünya göz hastanesine,yapılan muayeneler neticesinde göz bebeğimin çapının büyük olduğunu bundan dolayıda operasyona uygun olmadığını söylediler.yaş ilerledikçe düşebileceğini söylediler.tıp gelişiyor sizce yapılabilir mi? yaşım 33.on yıldır lens kullanıyorum bundan dolayıda gözde kalıcı hasarlar olaşabileceğini hatta lazer yapılamayabileceğini duydum,endişeleniyorum beni aydınlatırsanız çok sevinirim teşekkürler.
Merhaba Sadece Göz Bebeği Çapının Çok Büyük Olması Operasyona Engel Değildir, Sadece Karanlıkta Işık Saçılmaları Oluşur. Başka Bir Operasyona Engel Bir Durum ( Kornea İnceliği Vs. ) Yoksa Lazer Olabilirsiniz. İyi Günler.