ben prusat ve şeker hastasıyım ve 7 yıl evel onzur olmusum bende sertlesme tam amlamıyla olmıyur çok zurlanıyurum neyapmamlazım uyarıcı ilaçları kulanmıyurum ne tasfıye edeceksiniz bana saygılar 1953 doğum
ben prusat ve şeker hastasıyım ve 7 yıl evel onzur olmusum bende sertlesme tam amlamıyla olmıyur çok zurlanıyurum neyapmamlazım uyarıcı ilaçları kulanmıyurum ne tasfıye edeceksiniz bana saygılar 1953 doğum
Hocam merhaba, Ben küçükken mesane yollarım tıkanık doğdum ve defalarca operasyon geçirdim. Hocam geçen gün 4-5 defa masturbasyon sonucu sol testisime inanılmaz bir sancı girdi ve sabaha kadar sıcak su torbası ile sancımı zor geçirdim . Hocam bu ağrıdan yaklaşık 1 ay sonra tek gün içerisinde (arada 30-60 dakika vardır) 2. masturbasyonum sırasında tam boşalma esnasında iğne batırma sancısı gibi bir ağrı girdi ve spermlerimin arasında çok ufak sarı lekeler olduğunu gördüm. Hocam ne penisimde nede testisimde herhangi bir ağrı var. Sadece boşalma esnasında ağrı oldu. Yani kısacası şuan için herhangi bir ağrım yok hocam. Ve anlattığım 2. olay yeni oldu diyebilirim. Hocam bana bir fikir verir misiniz? Bir sıkıntı teşkil eder mi? Saygılarımla.
Merhaba hocam, biz 5,5 yıllık evliyiz. Daha önce 2 defa normal yolla hamile kaldım. Fakat bu bebekler 8 ve 10. haftalarda düşük ile sonlandı. Bundan sonra da üç kez tüp bebek denedik. Bu denemede doktor eşimde sperm bulanamayınca "stresten olabilirt" demişti ve testislerden sperm alındı. Bu tüp bebek denememiz tutumuştu . Ancak bu gebelik de 17. haftada erken doğum sebebiyle sonlandı. Sonraki iki tüp bebek denemesinde de tutmadı maalesef. Her üç tüp bebek denemesini de aynı merkezden yaptığımız için doktor " her üçünde de oluşan embriyolarda şekil bozukluğu göze çarpıyor, normalde üst yüzey puslu cam gibi olur ama sizinki pütürlü bir görüntüye sahip" dedi. Biz de bu son iki denemede de tekrar sperm bulunamayınca eşimde azospermi olduğunu öğrenebildik maalesef. Semen analizi yaptırdık "0" sperm çıktı. Bu durum düzeltilip tekrar normal yolla gebe kalma şansımız var mı? Lütfen bize yardımcı olabilir misiniz? Artık hem maddi hem manevi çok yıprandık. İlginize şimdiden çok teşekkürler.