Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Kadın
rı**** ka**** –

hocam ön diz kapağı ağrısına bağlı olarak 8 ay önce yapılan diz artroskopi ameliyatında patellanın altındaki kıkırdak üzerindeki 7mm.boyutundaki pilika temizlendi.ameliyat sırasında patellanın altındaki kıkırdakta aşırı yumuşama olduğu lokal bir bölge sağ üst köşede kıkırdağın olmadığı tesbit edildi.ameliyatın ardından prp tedavisi uygulandı.birer hafta aralıkla önce 3 tane sonra 3 haftalık egzersiz programından sonra tekrar 3 seans daha prp uygulandı.fakat ağrım geçmedi.bu hastalığın tedavisi mümkünmüdür.ne yapabiliriz. yaşım 54 yardımcı olursanız çok sevinirim.teşekkür ederim.

Op. Dr. Deniz ALGÜN
Deniz ALGÜN -

Merhabalar, İşin açıkçası PRP tedavisi ile ilgili bilimsel hiç bir kanıt olmadığından ben uygulamıyorum. Sizin durumunuzda fizik tedavi-özellikle sportif rehabilitayon- işe yarayabilir. Bu da işe yaramazsa yeni bir MR ile yeniden değerlendirmek gerekir.