
sayın hocam holyfix boy uzatmanın fiyatı hakkında Detaylı bilgi alabilir miyim? Teşekkürler ...
sayın hocam holyfix boy uzatmanın fiyatı hakkında Detaylı bilgi alabilir miyim? Teşekkürler ...
Hocam 5 yasinda oglumuz akontraplazi hastasi. Uzatma ameliyati için balta limanina geldik. Bize çok erken .biz 15 -16 yasina kadar tavsiye etmiyoruz diyorlar. Yaparsak ancak egrilikleri yapariz diyorlar. Bu ameliyati f Yaptirmali miyiz. Ancak Özelde mi mümkün. Bilgi verirseniz sevinirim
Ben henüz 17 yaşındayım boyum 1.50 15-20 cm civarı uzatmak istiyorum stryde yöntemi ile istediğim boya ulaşabilir miyim? bunun riskleri nelerdir? Ücreti ne kadar? İşlem sırasında ve sonrasında acı veya ağrı oluyor mu oluyorsa ne kadar olur? İşlemden sonra normal hayatıma devam edebilir miyim veya spor yapabilir miyim bunları ne zaman süre sonra yapabilirim? Ne kadar süre sonra uzama tamamlanır ve bunlar için koşullar var mıdır?
Kızım 10 yaşında ve sağ hemiperazisi var. Yaklaşık 10 yıldırda fizik tedavi görüyor. Genel durumu iyi. Aynı tedavi merkezinde bir çocuk ameliyat olmuş bu yüzden bizde düşünüyoruz. Söz konusu ameliyatın yan etkisi varmı? Geriye dönüş riski varmı? Devlet memuruyum ameliyatı sgk bu ameliyatı karşılıyormu?