
merhaba hocom benim miyop astigmat rahatsızlığım var gözlük kulanıyorum 2006 yılından buyana dereceler sağ 3.5 sol 2.5 tedavi olabilirmiyim teşekkür ederim
merhaba hocom benim miyop astigmat rahatsızlığım var gözlük kulanıyorum 2006 yılından buyana dereceler sağ 3.5 sol 2.5 tedavi olabilirmiyim teşekkür ederim
merhaba doktor bey annemin bir gozu %20 bir gozu %5 goruyor sekerden dolayi kanama var durdurulamiyor seker ameliyati oldu tip 2 diyabet.gozleriyle alakali zahide yetiste gorduk laser ile buharlanip kaybolduğunu soylediniz boyle bir sey mumkun mu acaba? goz durumunu whats uptan atsak size ona göre gelmek isteriz yaniniza tesekkurler .trabzon.
Genel Bir Göz M Muayenesi Olmanızı Öneririm.
bundan 5 yıl önce lazer operasyon olma düşüncesiyle gittiğim dünya göz hastanesine,yapılan muayeneler neticesinde göz bebeğimin çapının büyük olduğunu bundan dolayıda operasyona uygun olmadığını söylediler.yaş ilerledikçe düşebileceğini söylediler.tıp gelişiyor sizce yapılabilir mi? yaşım 33.on yıldır lens kullanıyorum bundan dolayıda gözde kalıcı hasarlar olaşabileceğini hatta lazer yapılamayabileceğini duydum,endişeleniyorum beni aydınlatırsanız çok sevinirim teşekkürler.
Merhaba Sadece Göz Bebeği Çapının Çok Büyük Olması Operasyona Engel Değildir, Sadece Karanlıkta Işık Saçılmaları Oluşur. Başka Bir Operasyona Engel Bir Durum ( Kornea İnceliği Vs. ) Yoksa Lazer Olabilirsiniz. İyi Günler.