Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Erkek
On**** Iş**** –

selamlar günnur hanım bi konu hakkında danısıcaktım babamın ilk tırnaklardan basladı hastalıgı biz mantar olabilir sanıyorduk ama bi zaman sonra ayak parmakları çürür gibi kızarmaya basladı izmirde emar cekildi ve damarların temiz oldugu söylendi ne oldugunu anlayamadık mantar olabilir dendi kimi ilaclara ve tedavilere ragmen simdi ayak tamamen şişti ve morardı ilcemizdeki hastaneye gittik tekrar emar istediler ve bugun emara girdik 3 gun sonra belli olucak ama damarlar temiz cıkmıstı daha önce bu tırnak enfeksiyonuyla ilgili birşey olabilirmi sizce sizin deneyimlerinize güvenerek sormayı düşündüm beli siz bu konuda bana yardımcı olabilirsiniz şimdiden teşekkürler...

Uzm. Dr. Günnur ÖNARSLAN
Günnur ÖNARSLAN -

Onur Bey, ilceniz de bir dermatoloji uzmani varsa on a basvurmanizi oneririm. Ayak tirnaklarinda mantar veya bakteri nedeniyle olusmus bir enfeksiyon olabilir ve ona da dermatolog gerekjli tedaviyi yapabilir, ama eger damarsal bozukluk varsa da kizariklik ve zamanla morluk olusabilir o zaman da damarlarla ilgili tedavi gerekir. Bu gibi konularda uzaktan fikir yurutmek oldukca zor.. MR sonucunu alinca bana tekrar yazarsaniz memnun olurum..