hocam gözümde 2 derece astiğmat var lazer için görüştüğüm doktorlar keratakonus var dediler. Daha sonra yapılan başka testlerde korneanın ince olduğu ve dokundurmamam gerektiği söylendi doğrumudur ne yapabilirim?
hocam gözümde 2 derece astiğmat var lazer için görüştüğüm doktorlar keratakonus var dediler. Daha sonra yapılan başka testlerde korneanın ince olduğu ve dokundurmamam gerektiği söylendi doğrumudur ne yapabilirim?
Eşim SOCAR fabrikasında çalışıyordu HCl hidrolik asit gözüne geldi iki gözde kornea yanığı var şuan yanığın iyilesimi sağlanıyor sağ goz iyilesmekte sol ise yavaş ilerliyor sol tahribata daha çok uğramış kornea yanıkları iyileştikten sonra tekrar bir tedavi gerekiyormu bu arada eşimden kan alıp kök hücre sağlandı daml olarak o yapılıyor
Merhabalar hocam. solgözüm 2 den 4 e kadar cok odakli ,sağ gozüm 4 den 6 ya kadar, hipermetrobum. Benim şikayetim, gozluksuz bulanik gormeye basladim son 6 aydir. Onceden yanliz kitap okurken di, suan tv izlerken bile bulanik goruyorum. Ozellikle sabahlari gozlukle dahi gorusum zayifladi. Yasim 47 ve bulundugum sehir balikesir, gittigim hekimler gozluk numarasi disinda yardimci olamiyor. Size gelsem tedavi sansim nedir?
Dear Dr. Goker, I am thinking of getting the surgery done this year sometime in September while I am visiting from the States. Would laser eye surgery can be done if there's a dry eye syndrome? I have been battling with it for the last 2 years and nothing has worked to resolve the issue, either. Your input would be greatly appreciate it... Kind regards, Iclal