Hocam biz sizin hastanizik eşim 8 aydir klomen hapini kullaniyor ama hiç değişiklik olmadigini söylüyorsunuz kür tedavisini istiyoruz kür tedavisi nasil tedavi daha sonra ne olacak bize açık bilgi verirmisiniz çocuğumuz olma şansi ne kadar
Hocam biz sizin hastanizik eşim 8 aydir klomen hapini kullaniyor ama hiç değişiklik olmadigini söylüyorsunuz kür tedavisini istiyoruz kür tedavisi nasil tedavi daha sonra ne olacak bize açık bilgi verirmisiniz çocuğumuz olma şansi ne kadar
Sayın Hocam, isminiz bir efsane gibi, size gelip muayene olmayı çok isterdim ancak hem Ankara'da değiliz hem de durumumuz elvermiyor.. Altı aydır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz. Olmayınca, yaşlarımızı da gözönünde bulundurarak testlerimizi yaptırdık. Ben 46 eşim 36 yaşında. Benim önceki eşimden altı yaşında bir oğlum var. Ancak testler sonucu eşim sağlıklı çıktı fakat benim spermiyogram değerlerim çok kötü. Üç ay klomen ve proxeed plus kullanın olmazsa tüp bebek yapın, doğal yolla olmaz sizin çocuğunuz dediler. Rica etsem bir de siz değerlendirir misiniz testlerimi. Sperm sayısı 10 milyon, Total hareketlilik %64, İleri hareket %55, Morfoloji %1 Baş anomalisi %83 FSH 5.45, LH 5.67, ESTRADİOL 41, TOTAL TESTESTERON 548.77, PROLAKTİN 10.2 Bu arada doppler de çekildi hocam ve varikosel çıkmadı. Bu değerlerle verilen ilaçları uygun buluyor musunuz, bir yararı olur mu yoksa sizce de direkt yüp bebeğe mi yönelmeliyiz?
Sayın hocam; yaklaşık 17 senedir tip 1 şeker hastasıyım ve 6 sene kadar öncede tüberküloz tedavisi geçirdim. 1,5 yıllık evliyim çocuğumuz olmadı başladık hastane hastane koşturmaya bölgemizdeki 2 özel hastanede ve Sakarya eğitim ve araştırma hastanesinde yapılan sperm tahlillerinde canlı yada ölü herhangi bir sperme rastlanmadı Sakarya araştırmada genetik tahlilnde herhangi sıkıntı olamadığı söylendi. Videolarınızda kanalda tıkanıklıktan söz etmişsiniz ancak bana bununla ilgili her hangi bir tetkik yapılmadı direk tese yöntemi denildi bu tıkanıkla ilgili yapılması gereken bir tahlil yokmudur nasıl anlaşılır bendeki asıl problemin ne olduğu. Ayrıca yaklaşık 5-6 aydır sertleşme sorunu yaşıyorum ve sertleşme olmamasına rağmen ilişkiye girmeye çalıştığımda 1-2 dk. içinde boşalıyorum bu erken boşalma sertleşme problemi ile ilgili nasıl bir tedavi yolu izlemeliyiz? vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim.
kaan bey azospermi hastasıyım 1.m.tese ameliyatımda 8 adet morfolojisi bozuk sperm bulundu 2. tese ameliyatımda hiç bulunmadı 3. mçtese ameliyatımda 25 adet hareketli sperm bulundu son operasyonum 2013 yılında oldu su an tahlil yaptırdım sizden yorum rica ediyorum fsh 16,75 lh 9,76 total testesteron 449,44 sizce bende ilaçla fayda görecegim bir durum var mı son operasyonumdan kalan ve dondurulan spermlerim var ilaç kullanarak ve tekrar tese olarak fayda görürmüyüm yorumlarınızı rica ediyorum.