Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Kadın
bt**** e**** –

Hocam benim bir gözüm 7 bir gözüm 8 numara miyop. Yaklaşık 10 yıldır lens kullanıyorum ve lazer ameliyatı olmak istiyorum. Uzun süreli lens kullanımı korneayı incelitr diyorlar bu doğru mu? korneam yeterli kalınlıkta olmasa bile LASEK yöntemiyle tedavi olabilir miyim? ve ücreti nedir? Eğer herhangi bir lazerc ameliyatı için gözüm uygun değilse ömür boyu lens kullanabilir miyim? yoksa lens kullanımının da belli bir ömrü var mı? Ben 10 yıldır sorunsuz lens kullanıyorum ama korneyı incelttiği söyleniyor bu yüzden devam etmekten korkuyorum. Bilgilendirirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Genel bir göz muayenesi sonrası göz yapınız lazer işlemi için uygun ise tedavi planlaması yapılır. Uzun vadede lens kullanımı gözlerde kuruluğa sebep olabilmekte. Kuruluk tespit edildiği taktirde lazer öncesi destekleyici tedaviler yapılabilinir. operasyon ücret bilgilerini 444 44 24 numaralı telefondan öğrenebilirsiniz.