annemin yaşı 51 yaklaşık8 yıldır yakın ve uzak için gözlük kullanıyor.uzak1.50 yakın3.25 numara görme kusurunu lazerle giderilirmi ücreti ne kadar olur. ömür boyu net görürmü lazerden sonra cevap yazarmısınız teşekkürler
annemin yaşı 51 yaklaşık8 yıldır yakın ve uzak için gözlük kullanıyor.uzak1.50 yakın3.25 numara görme kusurunu lazerle giderilirmi ücreti ne kadar olur. ömür boyu net görürmü lazerden sonra cevap yazarmısınız teşekkürler
Merhaba Sinan Bey Uzağa bağlı görme bozukluğum var Sağ Gözüm 6 derece Astigmat Sol Gözüm 2 buçuk derece Astigmat ve Hipermetrop ta iki gözüm de 4 derece 26 yaşındayım yaklaşık 8 9 yaşımdan beri gözlerim bozuk gözlüklerimi de düzenli olarak kullanmadığım için bu kadar ilerledi 19 yaşımda sağ gözüm 4 dereceyken ameliyat olmak istedim fakat 24 25 yaşına kadar beklemem gerektiğini aksi taktirde tekrar ilerleyeceğinden bir ameliyat daha olmak zorunda olacağım söylendi ve olmadım. Bu senenin Haziran ayında özel bir göz hastanesine gittim sağ gözümü 5 derece ölçtü ve lazere uygun olduğunu sıfırlanabileceğini 0 25 0 50 ye kadar düşeceğini söyledi 3 buçuk ay sonra başka özel ve iyi bir hastaneye gittiğimde de sağ gözümün aslında 6 olduğunu ve göz tembelliği olduğu gerekçesiyle en fazla 2 numaraya kadar düşeceğini ve lazer operasyondan sonra tekrar gözlük takmam gerektiğini bildirdi. Bir hasta olarak çok büyük çelişki içindeyim gittiğim hastane ve doktorlar iyi evet ama biri sıfırlanabileceğini diğeri sıfırlanamayacağını söylüyor ve haliyle kafam çok karıştı biri sağ gözümün %20 diğeri %50 gördüğünü söylüyor. Kime inanacağımı şaşırmış durumdayım. Sizin bu alanda çok başarılı olduğunuzu duydum ve araştırdım yardımcı olursanız çok sevinirim. Gerçekten ileri derecede ki Astigmat sıfırlanmaz mı ? Şimdiden çok teşekkür ederim.
Genel Bir Göz Muayenesi Ve Tetkikler Sonrası Göz Yapınız Uygun Ve Numaralarınız Durmuş İse Lazer Operasyonu Olabilirsiniz. Operasyon Sonrası Gözlükle Görebildiğiniz Kadar Net Görebilirsiniz. Kesin Göz Tembelliği Tanısı Konuldu İse,Lazer Sonrasında Neurovision Denilen Göz Tembelliği Tedavisi Önerilebilinir. Yüksek Dereceli Astigmatlarda 2 Aşamalı Lazer De Önerilebilinir. 1. Aşamada Astigmatlarınızı Ve Numaralarınızı Belli Oranda Düşürülerek Yapılan Femto Second Lazer İle Astigmat Tedavisi Ve 6. Ayda Kalan Numaralar İçin Lazer İşlemi Yapılabilinir.
Göz Numaralarınızın Tamamen Durduğundan Emin Olduktan Sonra Lazer İşlemi Uygulanır. Lazer 18 Yaş İtibariyle Uygulanır. Bazı Hastaların Göz Numaralarının Durmadığı Tespit Edilirse Kontrollerini Devam Ettirerek 6 Ayda Bir Muayene Olması İstenir.Kimileri İçin 18 Yaş Kimileri İçin Daha İlerki Yaşlarda Durduğu Gözlemlenmektedir. Numara Durmadan Yaptırıldığı Taktirde İlerde Numara Yükselmeye Devam Eder.
Merhaba hocam iyi günler. Hocam 21 yasındayım 2 yıldır uzağı gorme problemim var ana yol var gidis gelis. Karsidaki dükkanın. Levhasıni bile goremiyorum 15,20 metre otedeki arabanin plakasını okuyamıyorum gozumü kısıyorum olmuyor evde otururken. Televizyon izliyorum. Bir film oynuyorsa. Filmin ismi yaziyor. Okuyamıyorum. Neyi tavsiye edersiniz simdiden sagolun