Adet günüm ayın 10 Nisan dı ben ayın 7 de kahve lekeler yaşadım 3 gün sürdü adet günümde hiç bişey yoktu. Dün lekeleme 5 6 damla oldu. Bugün bir iki damla lekelenme var. Sizce hamile miyim. ??
Adet günüm ayın 10 Nisan dı ben ayın 7 de kahve lekeler yaşadım 3 gün sürdü adet günümde hiç bişey yoktu. Dün lekeleme 5 6 damla oldu. Bugün bir iki damla lekelenme var. Sizce hamile miyim. ??
Hocam merhaba Doğum kontrol hapini şubat ayında bırakmıştım..Yaklaşık 8 yıldır düzenli kullanıyordum..Hapida gebelik istediğimden değil o ay geçirdiğim gribal hastalıktan dolayı almayı unutmustum..Hic kutuya başlamamıştım.Mart ayı geldi ben yine adet olmam gereken tarihte aynı günde çok az leke leke kanamalar olmustum ve bir gün sürmüstü..İlaca başlamadim çünkü tam olarak adet görmemiştim..Nisan ayı geldi ve ben yine tam gününde adet belirtileri görmüştüm bu seferde leke leke 2 gün çok az kanama görmüştüm.3 gün lekelenme geçmiş ve ben kadın doğum uzmanına girmiştim..Durumu aynen bu şekilde izah ettim..Ultrasonla muyane etmiş ve kan tahlili istemişti..Sadece BHCG testi istemiş oda 2 çıkmıştı..Ben hapa başlamak istiyorum ama tam olarak adet görmedim şuan 3.gunum olması gerekirken adetim kesildi dedi.3.günün ise hapa başlayabilirsiniz hiç bir sakıncası yok dedi..İlaca başlayalı 9 gün oldu hiç ilişkiye de girmedim..Ama çok huzursuzum..Adetim düzelecekmi?32 yaşındayım tek bir gün adet gecikmesi yaşamadim.Geçen yıl haziran ayında smer testi de vermiştim temiz çıkmıştı..Gecikmelerimin ilaçtan dolayı olduğunu biliyorum..Ancak adetim haplarimi bitirdikten sonra Düzene girer mi?Onu merak ediyorum.. Birde şuan bu şekilde hapi kullanıyor olmamin koruyuculuğu var mi?Doktorum beni ne kadar doğru yönlendirdi bilemedim..Hocam acil cevap yazarsanız çok sevinirim.. Teşekkürler.
Sayın hocam merhabalar. Yaklaşık iki ay önce sevgilimle korunmasız ilişkiye girdim ve 1 hafta içinde 2 defa ertesi gün hapı kullandım. Sonrasında yine korunmasız ilişkiye girdik fakat ilacı tekrar almadım. Adetim yaklaşık 11 gün gecikti fakat 5 gündür lekelenmeler var arafa kasıklarımda ani sancılar olup bitiyor. Sizce hamilelik var mıdır?