Merhaba hocam bende +8.5 hipermetrop var lazer ameliyatı olabilir miyim 5 yıldır da lens kullanıyorum
Merhaba hocam bende +8.5 hipermetrop var lazer ameliyatı olabilir miyim 5 yıldır da lens kullanıyorum
Hocam benim bir gözüm 7 bir gözüm 8 numara miyop. Yaklaşık 10 yıldır lens kullanıyorum ve lazer ameliyatı olmak istiyorum. Uzun süreli lens kullanımı korneayı incelitr diyorlar bu doğru mu? korneam yeterli kalınlıkta olmasa bile LASEK yöntemiyle tedavi olabilir miyim? ve ücreti nedir? Eğer herhangi bir lazerc ameliyatı için gözüm uygun değilse ömür boyu lens kullanabilir miyim? yoksa lens kullanımının da belli bir ömrü var mı? Ben 10 yıldır sorunsuz lens kullanıyorum ama korneyı incelttiği söyleniyor bu yüzden devam etmekten korkuyorum. Bilgilendirirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Genel Bir Göz Muayenesi Sonrası Göz Yapınız Lazer İşlemi İçin Uygun İse Tedavi Planlaması Yapılır. Uzun Vadede Lens Kullanımı Gözlerde Kuruluğa Sebep Olabilmekte. Kuruluk Tespit Edildiği Taktirde Lazer Öncesi Destekleyici Tedaviler Yapılabilinir. Operasyon Ücret Bilgilerini 444 44 24 Numaralı Telefondan Öğrenebilirsiniz.
Hocam öncelikle merhabalar benim miyopi hastalığım var (sol_8.50)(sağ_9.75)izmir Çankaya Batıgöz özel hastanesine gittim ve gözüme lazer tedavisi olamiyacagimi gözümün uygun olmadigini söylediler o yüzden akkili lens yaptirabilecegimi soylediler iki göz için 60 bin tl istediler durumum o kadar iyi olmadigi icin su an baska hastaneler bakıyoruz siz fiyat verebilirmisiniz yada yardimci olabilirmisiniz gerçekten cok zor bir durum gözümün numarasıda gittikçe artiyor şimdiden teşekkürler 👍👍