Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Erkek
Fu**** Ka**** –

hocam merhabalar yakın zaman önce çevremdeki kişiler bana güçlü bir hafızan olduğunu söylemişlerdi ama hiç merak etmedim neden diye bir gece istemsiz olarak geçmişimdeki çoğu şeyi unutmadığımı gördüm ilkokuldaki ilk günümü 4 yaşındaki anımı hangi tarihlerde üniversiteden eve gittiğimi hepsini hatırlıyorum sonra sizin yazdığınız makaleyi okudum ve size yazmaya karar verdim şimdi bu "HİPERTİMEZİ" denilen hastalıktan bendede mi var ve bu ilerde bir sıkıntıya yol açarmı yada bu bir Allah tarafından verilen bir yetenekmidir yada bir lanetmidir bunu merak ediyorum kişisel olarak bir çok anım hala sanki dün yaşamış gibiyim hiç unutmadım özellikle bazı anılarımda giyilen kıyafeti kullanılan kelimeler gibi rica ediyorum bana yardımcı olurmusunuz? şimdiden teşekkür ederim

Dr. Emel GÖKMEN
Emel GÖKMEN -

Sizde olabilir. Hipertimeziyi pozitif olarak algılama eğilimindeyim. Ben böyle vaka izlemedim ama olumlu değerlendirmeye çalışmanızı öneririm.