
Hocam uç aydir mide bulantim gecmiyo endoskobim ve kan tahlillerim normal cikti bulantiya ne yapmam lazim beni artik çok rahatsiz ediyor birşey yiyemiyorum
Hocam uç aydir mide bulantim gecmiyo endoskobim ve kan tahlillerim normal cikti bulantiya ne yapmam lazim beni artik çok rahatsiz ediyor birşey yiyemiyorum
Merhaba ben 24 yaşındayım, boyum 1,60. ben boyumun uzamasını sanırım ergenlik dönemimde kendim durdurdum,diyet yaptım kilo almamak için, düzenli beslenmedim, gerekli şeyleri yemedim,süt içmedim. Kemik uçlarımın kapanıp kapanmadığını öğrenmek istiyorum. bu mümkün mü? birde hormon iğnesi diye bir şey duydum.boy uzaması içinde yapılıyormuş sanırım,bunun içinde gerekli testler varmış,eğer uygun olursa bu iğneden yaptırmak istiyorum boyumun uzaması için, gerçekten fazlasıyla takıyorum bu durumu. bana bilgi verirseniz,yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba hocam . yaklasik iki aydir sag bel kemiginin uzerinde igne batma hissi oluyor. Fakat bu devamli degil yani bikac gun oluyor ve bi hafta olmuyo suresi degisiyor. Kan ve idrar tahlili temiz cikiyor. Ama bu agri genede oluyor. Ozellikle sabahlari aç karnima oluyor . simdiden tesekkurler .