merhaba iyi akşamlar size bir sorum olacaktı.kahverengi akıntım olmuştu bunun için funit diye bir hap kullandım kullandıktan sonra kanamam oldu hala da devam ediyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim.
merhaba iyi akşamlar size bir sorum olacaktı.kahverengi akıntım olmuştu bunun için funit diye bir hap kullandım kullandıktan sonra kanamam oldu hala da devam ediyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim.
Hocam merhaba.bulundugum yerde kadın doğum uzmanı yok muayene olamıyorum..20 yaşındaym.Son 5-6 aydır adetn ilk günü mide bulantısı kusma ve agrm oluyor.Normalde düzenli olan adetim bir ay geciktmdn sonra Dün başlayan ve sadece ilk gün süren agrım bugün hala devam ediyor.Ve kanamam çok az.Normalden çok daha az.sizce ne olabilir?
Doktor hanim merhabalar. Biz erkek arkadasimla 19 kasimda bir ilişki yasadik fakat uzerimizde kiyafetlerimiz vardi bende esorfman onda pantolon. Bosaldigini soyledi daha sonra ben de bosaldim. Banyoya gittigimde ic camasirimda islaklik vardi. Bunun benden mi ykksa erkek arkadasimdan mi oldugunu anliyamadim ve cok stres yaptim eger ic çamaşırmdaki islaklik ona ait ise icime girmis midir diye. En son 25 ekimde adet olmustum. Ve daha sonra iliskiden 3 gun sonra yani yani 23 kasimda kanamam basladi adet diye dusundum cunku zaten zamanimda yaklasmisti. Ama cok az miktarda geldi. Normalde karnim agrirdi bu sefer agrida olmadi ve toplam sadece 2 gun surdu cok az miktarda gelerek. Bu durum sizce stres yaptığmdan mi kaynaklandi yoksa gebelik durumu olabilir mi. Doktora gitmeyi dusunuyorum ama iliski 19 kasimda yasandi ve ben 23 unde kanama gecirdim adet mi degil mi anlayamadgim bir kanama. Sizce bu hafta doktora gitsem etkisi olur mu yoksa beklemeli miyim.